Haberler

Deniz Baykal'ın Börek Hesabını, Menderes Türel Ödedi

Chp eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı börekçide kahvaltı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Baykal'ın hesabını ödedi.

Chp eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı börekçide kahvaltı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Baykal'ın hesabını ödedi.

Ramazan Bayramı'nı memleketi Antalya'da geçiren Baykal, bayram namazını Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı. Baykal'a CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Arif Bulut ve Yıldıray Sapan eşlik etti. Baykal, cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam dünyasının tarihin en ıstıraplı günlerini yaşadığını belirterek, şöyle dedi Bir bayramı daha gözyaşı ve acı içinde geçiriyoruz. Onlarla karşılaştırıldığı zaman daha huzurlu, daha uyumlu barış içinde bir bayram yaşıyor olmamızın çok büyük değeri olduğunu düşünüyorum. Giderek çevremizdeki şartlar daralıyor. İslam dünyasına hakim olan ıstıraplar, acılar Türkiye'yi de kuşatmaya başlıyor. Bir Ramazan ayını arkada bıraktık. Ramazan ayında nefsimizi, açlığımızı kontrol ederek bir sınav verdik. Aslında sadece nefsimizi ve açlığımızı kontrol ederek değil, duygularımızı, nefret duygularımızı, düşmanlık duygularımızı, kin duygularımızı bir büyük oruca tabi tutmaya ihtiyaç var. Dünyaya İslam dünyasının bu açıdan örnek olmasına ihtiyaç var.

TÜREL, BAYKAL'IN MASASINI 'KAPTI'

Namazın ardından Baykal ve diğer milletvekilleri, Avcuoğlu Börek'e geçti. Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile karşılaşan Baykal arasındaki diyalog, gülüşmelere neden oldu. Börekçiye önce gelerek CHP eski lideri için ayrılan masaya habersiz oturan Menderes Türel, Baykal'ı masaya davet etti. Bu davet üzerine Baykal esprili şekilde, 'Bizim yerimizi işgal etmişsiniz. Tamam belediyeyi aldınız ne yapalım, Avcuoğlu'ndaki masayı da böyle olmaz ki dedi. Bunun üzerine Türel ise Arkadaşlarım buraya oturmuşlar. Sorduk 'Burası kimin' dedik, 'Deniz beye ayırmıştık' dediler. Ben de 'Deniz Bey'in koltuğunda hiçbir zaman gözümüz yok' dedik sözleri, karşılıklı gülüşmelere neden oldu. Baykal ve Türel birbirlerinin elini sıkarak bayramlaştı.

Deniz Baykal, beraberindeki milletvekilleri ile birlikte yan masada kahvaltısını yaptı. Kahvaltının ardından Türel, Avcuoğlu Börek'in sahibi Ramazan Avcuoğlu'na, Baykal'ın hesabını ödemek istediğini söyledi. Avcuoğlu Baykal'a giderek Türel'in hesabı ödemek istediğini söyledi. Baykal, Tabii ki olur. Teşekkür ederiz diyerek, Türel'in teklifini kabul etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Türel Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title