Haberler

Darbeci Müşavirden Kan Donduran Mesajlar

Güncelleme:

15 Temmuz darbesiyle ilgili her gün kan donduran yeni bilgiler ortaya çıkıyor. FETÖ'cü teröristler arasında geçen Erdoğan ve Bakan Çelik'e ilişkin infaz yazışması ortaya çıktı.

15 Temmuz alçak darbe girişimiyle ilgili her geçen gün kan donduran yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Murat Yıldız'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Abiler haber verdi, Yezid birazdan geberecek. Biz de Faruk Çelik'i indireceğiz, korumalardan 3 tanesi bizden. Bundan sonra bana bakanım de" diye yazdığı ortaya çıktı.

ÇOK ÇİRKİN İFADELER

FETÖ çetesinin sivil ayağında yer aldığı tesbit edilen müşavir Yıldız'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek, "Abiler haber verdi. Yezid birazdan geberecek. Biz de Faruk Çelik'i indireceğiz. Korumalardan 3 tanesi bizden. Bundan sonra bana bakanım de" şeklinde yazdığı tespit edildi.

MÜŞAVİR YAKALANDI

Müşavir Yıldız, darbe girişiminin başlamasından yaklaşık yarım saat kadar önce 21.01'de başlayan karşılıklı yazışmada karşısındaki, "Tamam sayın bakanım bu Faruk p…den kurtulalım yeter. Yezid kesin öldü mü?" diye soruyor. Yazışmaların deşifre edilmesi üzerine operasyon başlatıldı. Müşavir Murat Yıldız firar etme hazırlığındayken yakalandı.

SUİKASTÇI YAKALANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi için Muğla'ya gidenlerden Denizci Üsteğmen SAT Komandosu Ali Sarıbey, yol kontrolünde silahıyla birlikte yakalandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Murat Yıldız'la bakanlık bünyesinde görev yapan bir başka FETÖ'cü terörist arasında geçen Whatsapp yazışmaları deşifre oldu. Yazışmalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Faruk Çelik'e ilişkin infaz konuşmalarına ulaşıldı. Cuntanın sivil ayağında yer aldığı tespit edilen Yıldız'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Abiler haber verdi Yezid birazdan geberecek. Bizde Faruk Çelik'i indireceğiz, korumalardan 3 tanesi bizden. Bundan sonra bana bakanım de" şeklinde konuştuğu belirlendi. Yazışmaların deşifre edilmesi üzerine operasyon başlatıldığı, Müşavir Murat Yıldız'ın firar etme hazırlığındayken yakalandığı kaydedildi.


İŞTE O KORKUNÇ WHATSAPP MESAJLARI

Müşavir Murat Yıldız: 21:01 Abiler haber verdi yezid birazdan geberecek

Müşavir Murat Yıldız: 21:02 Biz de Faruk Çeliki indireceğiz

Bakanlık Çalışanı: 21:03 Ben yakındayım ama bakan burada değil

Müşavir Murat Yıldız: 21:03 Haberim var yerini öğrendik.

Bakanlık Çalışanı: 21:03 Korumalar nasıl olacak

Müşavir Murat Yıldız: 21:03 Üç tanesi bizden

Bakanlık Çalışanı: 21:04 Abi emin misin bak ses seda yok boşa düşmeyelim

Müşavir Murat Yıldız: 21:04 Bundan sonra bana sayın bakanım de

Müşavir Murat Yıldız: 21:04 :)

Bakanlık Çalışanı: 21:05 Tamam sayın bakanım bu Faruk p… kurtulalım yeter yezid kesin öldü mü

Müşavir Murat Yıldız: 21:05 Abiler öldürüleceğini söyledi.

Bakanlık Çalışanı: 21:06 Çok şükür. Nerede buluşuyoruz.

Müşavir Murat Yıldız: 21:07 Mustafa Kemalde bekliyorum gel beraber gidelim.


MÜŞAVİR YAKALANDI

İnfaz görüşmesinin faili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Murat Yıldız yakalandı. Kaçmak üzereyken yakalanan Yıldız'ın plastik kelepçeyle derdest edildikten sonra sorguya alındığı kaydedildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Murat Yıldız'la, bakanlık bünyesinde görev yapan bir başka FETÖ'cü terörist arasında geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Faruk Çelik'e ilişkin infaz yazışması da deşifre oldu. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Yıldız Faruk Çelik Whatsapp Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title