Haberler

Darbe Girişimine İzmir'de Tepki" / Ek

3-5 ÇAPULCUNUN DARBE TEŞEBBÜSÜ BİTECEKİzmir'de darbe teşebbüsüne tepki gösteren binlerin Konak Meydanı'na toplanmasından sonra milletvekilleri AK Parti il yöneticileri İzmir Valiliği'ne geldi.

3-5 ÇAPULCUNUN DARBE TEŞEBBÜSÜ BİTECEK

İzmir'de darbe teşebbüsüne tepki gösteren binlerin Konak Meydanı'na toplanmasından sonra milletvekilleri AK Parti il yöneticileri İzmir Valiliği'ne geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu'da destek vermek için valilik binasına geldi. Sık sık darbe girişimine protesto eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen sloganlar atanlara, AK Parti Bülent Delican seslendi. Tarihi meydanın yine tarihi bir gün yaşadığını söyleyen Bülent Delican, şöyle dedi:

"Helal olsun İzmirliler'e. Milletvekillerimiz aslanlar gibi mecliste, başbakanımız görevinin başında, Cumhurbaşkanımız görevinin başında. Cumhurbaşkanımız İstanbul'a gitmek için yola çıkıyor. Milyonla havalimanına karşılamaya koşuyor. 3 - 5 çapulcunun yapmaya çalıştığı darbe teşebbüsü bitecek. Birkaç güvenlik görevlimiz şehit olduö dedi. Şehit polisler içini dua edilmesini de isteyen Bülent Delican, "Sizler olduktan sonra bu vatanı asla böldürtmeyiz. Bu çapulcuların tamamı tutuklanana kadar bu meydandayız. Var mıyız? Seçilmiş Cumhurbaşkanını yedirtmeyiz. Seçilmiş parlamentoyu başbakanı yedirtmeyiz. Asla bu darbe girişi başarılı olamayacak. 30 ilçemizde de sizin gibi kardeşlerimiz ayakta. Bu meydanları boşaltmayacağız."

MHP'YLE ÖZDEŞLEŞEN ŞARKILAR ÇALINDI

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın konuşmasının bitmesinin ardından MHP'yle özdeşleşen şarkılardan Mustafa Yıldızdoğan'ın 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı ile merter marşı çalındı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği 'Sevgili' şiiri de yine dinletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İzmir Valiliği AK Parti Konak Politika Haberler

title