Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyeleri 3 bin lira olacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'daki mitingde emeklilerle ilgili yapılacak düzenlemeyi duyurdu. Erdoğan, emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını söyleyerek "Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca konuşmasında "Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'daki mitingde emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de tekrar bütçeyi zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz. Bayram ikramiyesi 3 bin lira olacak." dedi.

"BİZ YOLA ÇIKTIKLARIMIZLA DEVAM EDERİZ"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Biz sadece kendi partimizle, kendi ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor? Ben seçimi kazanacağım sonra AK Parti'ye geçeceğim. Bizim onlarla işimiz yok. Biz yola çıktıklarımızla aynen yolumuza devam ederiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı, Ordu'yu Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin örnek şehri yapmak için vizyonuyla, programıyla, projesiyle 31 Mart'a hazırdır. 31 Mart akşamı Ordu Hilmi Güler'i ile ve tüm ilçe belediyeleriyle gümbür gümbür geleceğe yürüyor mu?

Her fırsatta altını çizerek tekrar ettiğim gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim ne dünün CHP'si gibi arkamızda tek parti faşizminin utancı var, ne de bugünün CHP'si gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan yalan üzerine kurulu bir siyasetimiz var. Biz tüm samimiyetimizle ve gücümüzle ülkemizin önünde yeni ufuklar açmanın, şehirlerimizi de bu vizyona ayak uyduracak yönetimlere kavuşturmanın gayreti içindeyiz. Bu anlayışla hasret gidermek ve vatandaşımızın sandıkta desteğini istemek için gittiğimiz hemen her şehirde rakiplerimize meydan okuyoruz. Dün Samsun'daydık. Bugün Ordu'dayız, buradan da Giresun'a. Yarın Trabzon oradan da Rize.

''BİZ VARSAK DOĞAL GAZ VAR, BİZ YOKSAK DOĞAL GAZ YOK''

Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok. Ülkemizin her gündemi bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz.

''HAYAT PAHALILIĞIYLA MÜCADELE HEPİMİZ İÇİN ZORLU GEÇİYOR''

Önümüzdeki zorlukları görmezden gelmiyoruz. Küresel ve bölgesel gelişmelerin etkisiyle ülke olarak içinden geçtiğimiz meşakkatli dönemin bir süredir milletimizi nasıl yorduğunu en iyi biz biliyoruz. Bir de buna 6 Şubat depremlerinin ekonomimize çıkardığı 104 milyar dolarlık ilave maliyeti eklememiz gerekiyor. Hayat pahalılığıyla mücadele hepimiz için oldukça zorlu geçiyor. Bu mücadelenin bedelini beraberce ödüyoruz.

"EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYELERİNİ 3 BİN LİRAYA YÜKSELTECEĞİZ"

Önümüz Ramazan arkası bayram, emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Biliyorsunuz eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye bir geliri yoktu. Bu uygulamayı ilk defa 2018 yılında biz getirdik. Önce bin lira olan bayram ikramiyesini evvela bin 200 liraya sonra 2 bin liraya çıkardık. Önümüzdeki bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Ordu Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (173)

haksız mıyım:

erdoğandan önce emekliye ikramiye verilmezdi. erdoğandan önce daha ne sıkıntılar vardı da anlatmakla bitmez. sağolsun, var olsun

167
1340
yanıtYanıtla
Pacey:

Anlat bakalım ne sıkıntılar varmış bilelim. Bırakın masal anlatmayı dayı artık. Bir bitmedi sizin zihniye be.

yanıt884
yanıt121
Metehan Eryilmaz:

Şimdi de maaş verilmiyor. İkramiye vermesin 2008 den önceki oranlarla maaş versin. Şimdikinin iki katı maaş alırdı emekli o oranlarla oynanmasa.

yanıt798
yanıt41
Metehan Eryilmaz:

Erdoğandan önce emekli ikramiyesiyle ev araba alınıyodu. Şimdi konteyner alınamıyor. Sıkıntı çok haklısın.

yanıt841
yanıt50
GAGS:

anlatsana biraz, hep böyle diyorsunuz ama örnek yok.. ne sıkıntılar vardı minik prensesim..

yanıt449
yanıt46
murat altınsoy:

erdogandan önce erbakan zamanı emekli ucretı asgari ucretten fazlaydı.

yanıt559
yanıt27
İlker DEMİR:

ağam eğlenir bizimlen... :) :)

710
34
yanıtYanıtla
Hüseyin Yanar:

Emekliye çok bile veriyor yarısını geri alsın

yanıt378
yanıt49
Begitli İbrahim:

çünkü çok eğlencelisiniz

yanıt135
yanıt27
Ahmet77:

ağa ile de biz eğleneceğiz

yanıt114
yanıt7
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title