Haberler

Çukurcalı çocuklara kuaförlük hizmeti

Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk'ün öncülüğünde aile destek merkezindeki (ADEM) usta öğreticiler tarafından köylerdeki çocuklara kuaförlük hizmeti verildi.

Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk'ün öncülüğünde aile destek merkezindeki (ADEM) usta öğreticiler tarafından köylerdeki çocuklara kuaförlük hizmeti verildi.

Çukurca Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi bünyesindeki kuaförlük kursunda görevli usta öğretici ve kursiyerler, 2019-2020 eğitim öğretim yılı nedeniyle köy okullarındaki çocukların saç kesim ve bakımlarını yaptı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymam Murat Öztürk, köylerdeki öğrencilere katkı sunmak adına böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, "Sağ olsun ADEM'de görevli arkadaşlarımızın gönüllü olmasıyla birlikte çocuklarımızın saç kesim ve bakımlarını yaptık. Desteklerimiz bununla sınırlı kalmayarak, öğrencilerimizin eğitim öğretimleri için bütün imkanlarımızı kullanacağız" dedi.

Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ise, kaymakamlığın bünyesinde bulunan ADEM ile birlikte ortak bir proje hazırladıklarını söyleyerek, "Amacımız, eğitim öğretim gören sınırdaki bütün okullarımızda öğrencilerimizin saç bakımlarını yapmak. Öğrencilerin ders ve okullardaki motivasyonları için etkili olacağı kanaatindeyiz. Öğrencilerimizden aldığımız olumlu tepkiler de bunu göstermektedir" ifadelerini kullandı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Öztürk Hakkari Çukurca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title