Haberler

Cirque du Soleil: Worlds Away Filmi

Cirque du Soleil: Worlds Away filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Cirque du Soleil: Worlds Away filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Küçük bir kasabada yaşayan genç bir kadın bir akşam gezici bir karnavala katılır. Orada karşılaştığı bir palyaço karnavalın sirkini ziyaret etmesi ve şovun yıldızı Trapezci’yi görmesi için ikna eder. Kadın trapezcinin şovu karşısında büyülenir ama trapezci şovu sırasında bir hata yapar ve yere düşer. Kadın koşup yardım etmeye çalışır ama üzerinde bulundukları yer çöker ve ikili Cirque du Soleil’in hayali dünyasına düşer. Ayrı düşen ikili, birbirlerini bulmak için farklı çadır dünyalarında dolaşırlar. Bu sırada Cirque du Soleil’in tuhaf ve muhteşem gösterilerini izler ve oyuncularıyla tanışırlar. İki genç insan, Cirque du Soleil’in rüya gibi dünyasında bir yolculuğa çıkararak birbirlerini bulmak ve keşfetmek isterler. Şrek, Narnia Günlükleri, Aslan Kral gibi lerin de yönetmeni olan Andrew Adamson tarafından yazılıp yönetilen in prodüksiyonunda, Akademi ödüllü James Cameron da var.

Yönetmen: Andrew Adamson

Senaryo: Andrew Adamson

Oyuncular: Dallas Barnett , John Clarke , Lutz Halbhubner , Igor Zaripov , Erica Linz

Filmin Türü: Fantastik, Macera

Orijinal Adı: Cirque du Soleil: Worlds Away

Yapımcı Firma: Paramount Pictures

Yapım Yılı: 2012

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 91 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title