Haberler

Çiller, Demirel'i Anlatırken Ağlamaklı Oldu

Güncelleme:

Süleyman Demirel'in ölümü üzerine canlı yayına bağlanan Tansu Çiller, "Türkiye ve Büyük Türkiye sevdasıyla o mahzenden çıkıp 6. kez gittiği makama 7. kez geldi." dedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller, Süleyman Demirel'in vefatının ardından NTV'de Erhan Ertürk'e açıklamalarda bulundu. Zaman zaman konuşmakta zorlanan Çiller'in açıklamaları sırasında ağlamamak için kendini zor tuttuğu gözlendi.

Demirel ile tanışıklığının siyaseten yasaklı olduğu döneme rastgeldiğini belirten Çiller, " Doğru Yol Partisi'nin zor şartlarda kuruluşunun ardından o zamanki parti genel merkezi binasının zemin katında, hatta bunu biz mahzen olarak da anardık, o toplantı odasında demokrasi yolunda çok önemli çalışmalarımız, anılarımız oldu." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

İşte Tansu Çiller'in açıklamaları;

"Yakın siyasi tarihimizin iz bırakmış önemli bir siyasi duayenidir. Millete hizmet yolunda kendisiyle uzun yıllar birlikte çalıştık, anılarımız oldu. Tanışıklığımız siyaseten yasaklı olduğu dönemde Tuzla'daki evine davetiyle başladı.

"MAHZENDE ÇALIŞTIK"

Doğru Yol Partisi'nin zor şartlarda kuruluşunun ardından o zamanki parti genel merkezi binasının zemin katında, hatta bunu biz mahzen olarak da anardık, o toplantı odasında demokrasi yolunda çok önemli çalışmalarımız, anılarımız oldu. Türkiye'ye hizmet sevdası olan birisiydi.

"6 KEZ GİTTİĞİ MAKAMA 7 KEZ GELDİ"

Türkiye ve Büyük Türkiye sevdasıyla o mahzenden çıkıp 6. kez gittiği makama 7. kez geldi. Ve son noktada demokrasi meşalesi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı oldu. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah taksiratını affeylesin, mekanı Cennet olsun, milletimizin başı sağolsun."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Doğru Yol Partisi Süleyman Demirel Tansu Çiller Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

PARDUSmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadın çok saftı ama mangal gibi yürek vardı...

42
2
yanıtYanıtla
aZaPerTMobil-IOS:

Sende oleceksin ciller fazla zirlama

30
10
yanıtYanıtla
HDPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Darısı çillere

17
16
yanıtYanıtla
XalooomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Darısı senin de başina tansu hanim

11
16
yanıtYanıtla
TRABZON 61:

BERABER İŞLEDİĞİ GÜNAHLARDAN KORKTUĞU İÇİN AĞLAYACAKTI

16
10
yanıtYanıtla
mehmet necmmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tum haklarimiz size haram olsun.

12
14
yanıtYanıtla
BALIKESİRLİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN. BU MEMLEKETE BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞTUR.

10
11
yanıtYanıtla
kuntakinte:

ülkemin büyük masonu tansu da küçüğü o da büyüdü demirelin yerini aldı şu tiplere bakya mesut tansu demirel genel kurmayları allah topunuzun belasını versin çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini çaldınız doğan her çocuk borçlu doğdu sizi toprak kabul etmeyecek ahrette yakanıza yapışacak çok gariban var rolü iyi oynadınız defolun defolun lanet sizinle olsun

10
11
yanıtYanıtla
cesur:

erken secim olmali pismanlik duyuyorum akp ye vermedigim icin. 90 yillara geri donmek isteiyoruz

8
12
yanıtYanıtla
ERGİN KOKERALP:

ALLAH RAHMET EĞLESİN EDİRNEYE ÇOK FAYDASI OLMUŞTUR

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title