Haberler

Çiğli Belediyesi Araç Filosu Güçlendi

Çiğli Belediyesi hizmet araçları filosuna her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

Çiğli Belediyesi hizmet araçları filosuna her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Çiğli Belediyesi 9 yeni aracı düzenlenen törenle hizmete sundu.

Çiğli Belediyesi vatandaşların taleplerini daha hızlı sonuçlandırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yeni araçlar satın alarak filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye araç filosuna, ikisi vinçli bomlu olmak üzere 6 adet çöp kamyonu, 1 adet oto kurtarma, 1 adet kazıcı yükleyici ve 1 adet de donanımlı hasta nakil ambulans eklendi.

Çiğli Cumhuriyet Meydanında düzenlenen araçların hizmete alım törenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ile DİSK 5 No'lu Şube ile Tüm Bel Sen 2 No'lu şube yöneticileri, muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hasan Arslan yaptığı açıklamada, hizmetlerin daha hızlı yürütülmesi için araç filosunu genişletmeye devam edeceklerini söyledi.

"54 yeni araç"

Vatandaşların belediye hizmetlerinden maksimum derecede yararlanabilmelerini sağlamak adına çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ve bu anlamda hizmet seferberliğini sürdüreceklerini belirten Başkan Arslan, "2014'te göreve geldiğimizden bu yana 4 yılda Çiğlimize çok hizmet verdik. Bunlardan bir tanesi de belediyemizin araç ve iş makinesi filosunu yenilemekti. Belediye çalışma arkadaşlarım ve meclis üyelerimizle birlikte çok masraf çıkaran iş makinelerimizi devre dışı bırakıp yenileriyle değiştirdik. Bu güne kadar 54 aracı belediyemize kazandırdık. Yaptığımız her şey Çiğli halkı için. Halkımıza verdiğimiz sözlerin geçmişte olduğu gibi bugün de arkasındayız. Görevi devraldığımızdan bu yana halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu sayede yeni alınan araçlarımızla işçilerimizin can güvenliği içinde, daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamış olacağız. Belediye personelimizin kazasız belasız çalışmalarını sürdürmelerini dileyerek, yeni araçlarımızın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hasan Arslan Çiğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title