Haberler

CHP: Ölüler İçin Oy Kullanılacak, Kullandırmayın

Güncelleme:

CHP'li Bülent Tezcan ile Gürsel Tekin İl ve İlçe Başkanlıklarına yazı göndererek kimliklerin kontrol edilmesini, sahte oy kullanılmasına engel olunmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin İl ve İlçe Başkanlıklarına genelge göndererek kimliklerin ciddi şekilde kontrol edilmesini, kuşkulu hallerde tutanak tutulmasını ve sahte oy kullanılmasına engel olunmasını istedi.

Tezcan ve Tekin'in Genelgesi şöyle;

"CİDDİ ŞÜPHE VAR"

"7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde, daha önce ölmüş olduğu halde, seçmen kütüğünden silinmeyen vatandaşlara ait kimlik belgelerinin yeniden düzenlenmesi suretiyle Suriyeli ve diğer sığınmacılara oy kullandırılacağı konusunda ciddi şüpheler bulunmaktadır.

"ÖLÜLERE OY KULLANILACAK DİKKAT EDİN"

Sandık kurulu üyelerimiz ve gözlemcilerimizin, oy kullanmaya gelenlerin kimlik belgelerini kontrol ederken, bu kişilerin kimlikteki doğum tarihi ile fiziki görünüşünün karşılaştırması, kimlikte yazılı doğum tarihi ile fiziki görünüşü uyuşmayan kişilerin oy kullanması halinde tutanak tutularak, şikayet ve itiraz hakkını kullanması; bu kişilere dair bilgileri gecikmeksizin ilçe başkanlıklarımıza bildirmesi gerekmektedir.

"KOLAY GELSİN"

Konunun hassasiyetle yürütülmesini önemle rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Tezcan Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (47)

urfalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben de chp liyim artık

2
4
yanıtYanıtla
sizde kullanın:

insan utanır 1950 beri seçim yapılıyor şuna kadar bir hile ortaya çıkmadı madem ölüler için oy kullanılıyorlar sizde kulanın sizin elleriz havuç mu topluyor

3
1
yanıtYanıtla
S.B.:

LA AKEPE, SİZ NASIL BİR ZİHNİYETSİNİZ, ÖLÜLERİ DAHİ MEZARLARINDA RAHAT BIRAKMIYORSUNUZ VE KENDİ SİYASİ EMELLERİNİZE ALET EDİYORSUNUZ, LA SİZ NASIL MÜSLÜMANSINIZ BE. . . . . ALLAH SİZİN TOPUNUZUN BELASINI VERSİN, O MALUM ZAT DAHİL. . . . . SİZDE HİÇ İNSANLIK, VİCDAN VAR MI? SAHTE MÜSLÜMANLAR SİZİ

1
3
yanıtYanıtla
şırnaklımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benim pyum da chp

2
2
yanıtYanıtla
hakkarilimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İyi oy için CHP

2
2
yanıtYanıtla
sivereklimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Chp

2
2
yanıtYanıtla
suruçmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Chp geliyor

2
2
yanıtYanıtla
vanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ölümüne chp

2
2
yanıtYanıtla
UYUMLU:

İNANIN BU ADAMDA BİR SORUN VAR. CHP YÖNETİMİ BİR AN ÖNCE BU İŞE EL ATSIN. 2 AY ÖNCEDE SURİYE İLE SAVAŞ ÇIKARMIŞTI. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
diyarbakırlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Chp

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title