Haberler

Chp'li Yalçınkaya, İcra Daireleri ve Dosyalarını Sordu

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e icra daire ve dosyalarının sayısını sordu CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e icra daire ve dosyalarının sayısını sordu.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e icra daire ve dosyalarının sayısını sordu CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e icra daire ve dosyalarının sayısını sordu.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, TBMM Başkanlığı'na, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Türkiye'de her geçen gün artan pahalılık, işsizlik, kapanan fabrikalar, iflas, alım gücünün düşmesi vs. sebepler nedeniyle vatandaşların birçoğunun istemeyerek de olsa borçlandığını, borçlarını ödemek de zorlanınca da Türkiye de icra dosyaları sayısında ve icra daireleri sayısında bir patlama yaşandığını belirten Yalçınkaya, şu soruları yöneltti:

"Basında yer alan haberlerden öğrendiğim kadarıyla icra daire sayısı 2002 yılında, 1097'dir. Şu an itibariyle faaliyette olan icra dairesi sayısı nedir?

Basında yer alan haberlerden öğrendiğim kadarıyla 2002 yılı sonu itibariyle icra dairelerindeki dosya sayısı 10 milyon 26 bin 212'dir. Şu an itibariyle icra dosya sayısı kaçtır?

Türkiye geneli işlemde bulunan bu dosyalar sınıflandırıldığında; banka kredileri, kira, ticari vb. konulardaki dosya sayıları nedir? En son durum itibariyle banka takipleri arasında; kredi kartı, tüketici kredileri, konut kredisi, araç kredisi, ipotek vb. konulardaki dosya sayıları nedir?

Bartın ilimizde icra daire sayısı kaçtır? Bartın İcra dairelerinde icra işlemiyle ilgili kaç adet dosya bulunmaktadır? İşlemde bulunan bu dosyalar sınıflandırıldığında; banka kredileri, kira, ticari vb. konulardaki dosya sayıları nedir? Bartın ilimizde en son durum itibariyle banka takipleri arasında; kredi kartı, tüketici kredileri, konut kredisi, araç kredisi, ipotek vb. konulardaki dosya sayıları nedir?" - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Rıza Yalçınkaya Türkiye Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title