Haberler

CHP'li Toprak Teröristlere Yataklık Yapan Devlet Konumuna Geldik

Chp Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, ülkenin kötü yönetildiğini, hükümetin ekonomi ve dış politikada başarısız olduğunu, Başbakanın herkesle kavga ettiğini öne sürdü.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, ülkenin kötü yönetildiğini, hükümetin ekonomi ve dış politikada başarısız olduğunu, Başbakanın herkesle kavga ettiğini öne sürdü. Toprak, ' Türkiye de yalnız ülke konumuna getirildi. Etrafımızda bir tek komşumuz kalmadı, üstelik biz şu anda teröristlere yataklık yapan devlet konumuna geldik dedi.Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'ye gelen ve CHP İl Örgütü'nde basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, AK Parti iktidarını eleştirdi. Eskiden özel yetkili mahkemeler olduğunu, şimdi ise özel yetkili medya ve editörler olduğunu iddia eden Toprak, Türkiye'de ne yazık ki sayın Başbakan eliyle 100'er milyon dolarlık rüşvet havuzları kuruluyor. Bir ülkedeki hükümetin, başbakanın, havuzlar kurdurduğu, başına bakan koyup insanlardan rüşvet almasını nasıl açıklayacağız dedi.

YASAKLAR BİTMEDİ

DEREBEYLİK GİBİ

Basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Toprak şöyle dedi 'Yasaklar, yolsuzluk, yoksulluk hepsi duruyor. Ama başbakan kendi açığını kapatmakla meşgul. Bu ülkeyi soyup soğana çevirdiyseniz gün gelir hesabını verirsiniz. İktidara geldiğinizden bu güne hangi sorunu çözdünüz, birini açıklayın. Dış politikada bir dostumuz kalmadı. Türkiye yalnız ülke konumuna getirildi. Etrafımızda bir komşumuz kalmadı, üstelik biz şu anda teröristlere yataklık yapan devlet konumuna geldik. Ekonomiyi dış güçler kırılgan hale getirdiyse neden 12 yılda dış güçlerin ümüğünü sıkmadın. Hani sen kabadayıydın ya. Paralel devlet diyorsun. Madem güçlüsün. Paralel devleti yaratmasaydın. Ben paralel maralel tanımam kardeşim. Beceremiyorsan gideceksin. Bu ülkede fakirin fukaranın alın terini müteahhitler tarafından soyarak kendi havuzuna aktarma hakkın yok. O havuzlarla gazete almana kimse hak vermez. Rüşvet tapeleri ortada dolaşıyor. Resmen derebeylik gibi istediğini yapıp, istediğini asmakla meşgulsün

Savcı ve polislerin yerlerinin değiştirilmesini de eleştiren Toprak, Rüşvet alanın değil, yakalayanın suçlandığı ülkede yaşıyoruz dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Toprak, AKP iktidarı kendisinin paralel yargısını oluşturuyor. Bu tehlikelidir. Yargı bağımsız olmalı, özgür olmalı. Hükümetin bakanının iki dudağının arasında olmamalıö diye konuştu.

Kayseri'ye 30 Mart yerel seçimleri öncesi partililer ve adaylarla görüş alış verişinde bulunmak ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal'a destek için geldiğini belirten Toprak, Kayseri'de iyi belediyecilik yapılmadığını, CHP'li başkan adayının belediye başkanı seçilmesi halinde Kayseri'yi Eskişehir gibi yapacaklarını da vurguladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Erdoğan Toprak Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title