Haberler

Çayırova'da Migros Market'e ait depoda yangın çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan Migros Market'e ait depoda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında bahçedeki malzemeler alev alev yanarken, çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan Migros Market'e ait depoda çevredekileri korkutan yangın çıktı. Bahçedeki malzemeler alev alev yanarken, itfaiyenin müdahalesi facianın da önüne geçti.

Yangın bugün öğle saatlerinde Çayırova ilçesinde bulunan Migros Market'e ait depoda yaşandı. Onlarca kişinin çalıştığı deponun bahçesine bırakılan malzemeler tutuştu. Alev alev yanan malzemeler sebebiyle gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Yangın sebebiyle çevrede yaşayan vatandaşlar da büyük korku yaşadı. Büyük bir kapalı alanın bulunduğu depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında ve hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Alevlerin kapalı alana sıçramadan kontrol altına alınması ile depoda çalışan onlarca kişi de felaketin eşiğinden döndü.

Yanan bölge ise dron ile havadan görüntülendi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çayırova Kocaeli Migros Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title