Haberler

Çarşıbaşı Kaymakamlığına Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi'yi ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi'yi ziyaret etti.

Ziyarette, görevine yeni atanan Kaymakam Beşikçi'ye başarılar dileyen Köseoğlu, "Çarşıbaşı şirin bir ilçemiz. Keşan dokumasıyla, balığıyla, fındığıyla ve turizme hizmet verebilecek mekanlarıyla gelişmeye açık bir ilçemiz. Milletvekili olarak ilçemizin gelişmesi noktasında hazırlanacak her türlü projeye destek vermeye hazırım." ifadelerini kullandı.

Köseoğlu, kadınların siyasette ve bürokraside daha çok yer alabilmeleri için azami gayret gösterdiğine de değinerek, şöyle devam etti:

"Bölgenin tek kadın milletvekili olarak, kadınımızın siyasette, sosyal hayatta, temsilde hak ettikleri konuma gelmeleri için meclis çatısı altında azami gayret gösteriyorum. Gerek sayın Cumhurbaşkanımız gerekse de sayın Başbakanımız ile bir araya geldiğimiz her platformda bunu seslendiriyorum. Tabi ki sizler gibi böyle önemli görevlerde bir kadını görmekten de mutluluk duyuyorum. Dilerim özellikle bürokraside üst makamlarda kadın yöneticilerin sayısı daha da artar. AK Parti iktidarları bunun gerçekleşmesi için her türlü imkanı sunmaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Sula Köseoğlu Çarşıbaşı AK Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title