Haberler

Çankaya Belediyesi Çocuklara Yuva Olacak

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi'nin 8 Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevi 2013-2014 döneminde yüzlerce çocuğa, anne şefkatiyle sıcak bir yuva sunacak.

Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile halk yararına uygulamaları hayata geçiren Çankaya Belediyesi, çocukların Çankaya'sı olarak önümüzdeki dönemde de çocukları kucaklayacak. Okul öncesi çağdaki çocukların ruhsal, fiziksel, sanatsal ve kültürel gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyet gösteren Çankaya Belediyesi, 8 Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevi ile ailelere kaliteli ve ekonomik bir hizmet sunuyor.

Çankaya Belediyesi, önümüzdeki dönem için Çankaya Belediyesi'nin çocuk merkezleri ve gündüz bakımevlerinde eğitim görmesini isteyen ebeveynlerin, haziran ayında yaptıkları başvuruların sonuçlanmasıyla, 282 çocuğa daha ev tadında sıcak bir çatı olacak.

Belediyenin Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevlerinin vatandaşlar tarafından beğeni ve yoğun bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, yakın zamanda, çocuk merkezlerine bir yenisinin daha ekleneceği bilgisini verdi. Belediye olarak yarınların emanet edileceği çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşıtlarıyla eğitim görmesinin çok önemli olduğuna değinen Tanık, "Bugün onlar bize güven duyacaklar, yarınlar için de biz onlara güven duyacağız. Sorumlu kişiler olarak onları beceri, spor, sanat, bilim ve çağdaş ilkelerle ne kadar donatırsak, geleceğimize o derece nitelikli, sağlıklı bireyler kazandırmış oluruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve çocuklarımız için en iyisini yapma gayreti içindeyiz." dedi.

Çankaya Belediyesi Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevleri, yabancı dil, spor, drama, resim, müzik satranç ve dans eğitimlerinin yanı sıra tiyatro, sinema ve müze gibi kültürel gezilerle çocukların kişisel, bedensel, ruhsal, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkısı olacak çok yönlü bir programla faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Belediyesi Bülent Tanık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title