Haberler

Çanakkale'de Hırsızlık Zanlısı Er Yakalandı

Çanakkale'de Bir Evin Balkonundan Atlayarak Kaçan Şahıs, Kovalamaca Sonucu Yakalandı. Askerlik Yaptığı Belirlenen Gencin Gündüz Nöbet Tuttuğu, Gece de Bir Arkadaşıyla Hırsızlığa Çıktığı Öğrenildi.

Çanakkale'de bir evin balkonundan atlayarak kaçan şahıs, kovalamaca sonucu yakalandı. Askerlik yaptığı belirlenen gencin gündüz nöbet tuttuğu, gece de bir arkadaşıyla hırsızlığa çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 05.00 sıralarında 155 Polis İmdat hattına yapılan şüpheli şahıs ihbarı üzerine bölgeye giden emniyet kuvvetleri, Sosyal Konutlar mevkii Genç Osman Sokak üzerindeki bir apartman dairesinin balkonundan atlayarak kaçan şahsı uzun bir kovalamacadan sonra yakaladı. Üzerinde eşofman ve spor ayakkabısı olan zanlının üzerinden bir tornavida ile eldiven çıktı. Sorgusunda askerlik yaptığı belirlenen S.K.'nın (20) gündüz nöbet tuttuğu, gece de bir arkadaşıyla hırsızlığa çıktığı

öğrenildi. Şahsın, yakalandığı adrese hırsızlık amacıyla geldiği ve ikametin balkon penceresini tornavida yardımıyla esnetmek suretiyle girmeye çalıştığı belirlendi. S.K. (20), olayda aynı birlikte askerlik yapan arkadaşı E.A.'nın (29) da kendisine gözcülük yaptığını söyledi. Gözcülük yapan şahıs da askeriye koğuşunda yakalarak gözaltına alındı. Her iki şahsın, yapılan genel bilgi sorgulamalarında daha önceden gerçekleştirdikleri birçok hırsızlık kayıtlarının bulunduğu anlaşıldı. Olayla ilgili

başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

(AÖ-İRF-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title