Haberler

Çalınan Minibüsünü Kaza Yapınca Buldu

Gaziantep'te, 53 yaşındaki İbrahim Akgün'ün gece evinin önünden minibüsünü çalan kişi ya da kişiler, kaza yaparak kaçtı.

Gaziantep'te, 53 yaşındaki İbrahim Akgün'ün gece evinin önünden minibüsünü çalan kişi ya da kişiler, kaza yaparak kaçtı. Akgün ise çalıntı ihbarında bulunmak üzere gittiği polis merkezinde minibüsünün kaza yaptığını öğrendi.

Merveşehir Mahallesi'nde oturan belediye işçisi İbrahim Akgün, sabah saatlerinde evinin önüne park ettiği 27 J 6036 plakalı minibüsünün çalındığını fark etti. Akgün, bunun üzerine Karşıyaka Polis Merkezi'ne giderek minibüsünün çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Akgün'ün şikayet başvurusunun ardından minibüsün çalındığı telsiz anonsu ile polis ekiplerine bildirildi. Bu sırada, Bahaddin Nakıboğlu Bulvarı üzerinde çalındığı anons edilen minibüsün kontrolden çıkarak takla attığı ihbar edildi. İhbarın ardından olay polislerle birlikte olay yerine giden İbrahim Akgün, minibüsünün takla attığını gördü.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, aşırı hız nedeniyle minibüsün kontrolden çıkıp takla attığını ve içindeki 2 kişinin olay yerinden kaçtığı bilgisine ulaştı.

Kaza yapan minibüs, çekici ile yoldan kaldırılırken polis, minibüsü çalan ve kazaya karıştıktan sonra kaçtığı ileri sürülen şüphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akgün Karşıyaka Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title