Haberler

Çaldıkları Altınlarla Otomobil Alıp, Uyuşturucu Ticareti İçin Sermaye Yapmışlar

Konya'da geçen nisanda mutfak penceresinden girdikleri evde 48 bin lira değerindeki altın takıları çalan 3 kişiden 2'si yakalandı.

Konya'da geçen nisanda mutfak penceresinden girdikleri evde 48 bin lira değerindeki altın takıları çalan 3 kişiden 2'si yakalandı. Diğer şüphelinin ise karıştığı başka bir suçtan dolayı tutuklandığı belirtildi. Altını satıp parayı paylaşan şüphelilerden birinin otomobil aldığı, diğerinin ise uyuşturucu ticareti için sermaye yaptığı iddia edildi.

Olay, 4 Nisan 2013 tarihinde Konya-Adana karayolu üzerinde bulunan İsmil Beldesi'nde meydana geldi. Selahattin Sami Ünal'ın evine açık olan mutfak penceresinden giren şüpheliler, yatak odasındaki çantanın içinde bulunan yaklaşık 48 bin lira değerindeki altın takıları alıp kaçtı. Eve gelen Ünal, durumu fark edip polise haber verdi. Bunun üzerine polis, kentteki altın takı çalan ve poliste kaydı bulunan şüpheliler üzerinde çalışma başlattı. Bu sırada altın takıları 27 yaşındaki Tahsin T., 29 yaşındaki Mehmet Şerif K. ve 19 yaşındaki Muhammet M.'nin çaldığı yönünde ihbar alan polis, hırsızlıktan 21 kaydı bulunan Mehmet Şerif K. ile 80 kaydı bulunan Muhammet M.'yi dün gözaltına aldı.

Suçunu itiraf eden şüphelilerin, kiraladıkları otomobille İsmil Beldesi'ne gittikleri ve çaldıkları altını sattıktan sonra parasını da paylaştıkları belirtildi. Şüphelilerden Muhammet M.'nin payına düşen parayla otomobil aldığı, Mehmet Şerif K.'nın ise uyuşturucu ticareti için sermaye yaptığı öne sürüldü. Mehmet Şerif K.'nın üzerinden satışa hazır paketler halinde 20 gram eroin çıktı. Gözaltına alınan 2 kişi sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek. Diğer şüpheli Tahsin T.nin ise karıştığı başka bir suçtan dolayı cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şerif Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title