Haberler

Çalan Telefona Bakan Jandarma, Öldüklerini Söyleyemedi

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde Bugün Meydana Gelen Trafik Kazasında Kontrolden Çıkıp Takla Atan Kamyonetin Çarptığı Otomobilde Bulunan 23 Yaşındaki Hasan Moran ile 19 Yaşındaki Eşi Tuğba Moran Olay Yerinde Yaşamlarını Yitirdi. Genç Çiftin Ölümünden Sonra Çalan Cep Telefonuna Bakan Jandarma, Acı Haberi Yakınlarına Söyleyemedi.

Bursa’nın Karacabey İlçesi'nde bugün meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkıp takla atan kamyonetin çarptığı otomobilde bulunan 23 yaşındaki Hasan Moran ile 19 yaşındaki eşi Tuğba Moran olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Genç çiftin ölümünden sonra çalan cep telefonuna bakan jandarma, acı haberi yakınlarına söyleyemedi.

Jandarma öldüklerini söyleyemedi  

Bursa Karacabey karayolunun Çingen Çeşme Mevkii’nde, bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Bursa yönüne gelen 54 yaşındaki Selahattin Tecir yönetimindeki kapalı kasa kamyonet, sağ arka tekerlek lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Orta refüje çarpıp takla atan kamyonet karşı yönden gelen ve Balıkesir yönüne giden Hasan Moran yönetimindeki 11 AL 970 plakalı otomobile çarptı. Kazada Hasan Moran ile yanında bulunan eşi Tuğba Moran olay yerinde can verirken, boş bir arazide durabilen kamyonetin sürücüsü Selahattin Tecir ise hafif yaralı olarak Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası ölen çiftin çalan cep telefonuna jandarma baktı. Acı haberi yakınlarına söyleyemeyen jandarma, “Yaralamalı kazaya karıştılar. Telefonları burada kaldı” diyebildi. 

Bursa-Balıkesir karayolunun 1 saat trafiğe kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Ölen çiftin araçtan güçlükle çıkartılan cesetleri otopsi yapılmak üzere Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BİR AYLIK HAMİLEYDİ

Bursa'ın Karacabey İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ölen, Tuğba- Hasan Moran çiftinin 3 ay önce birbirlerini severek evlendiği ifade edildi. Henüz bir aylık hamile olan Tuğba Moran'ın Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, eşi Hasan Moran'ın ise güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Bilecik'te yarın toprağa verileceği belirtildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title