Haberler

Çağrı Merkezleri Derneği'ne Yeni Yönetim

Güncelleme:

Çağrı Merkezleri Derneği yeni Yönetim ve Denetim Kurulu'nu seçti.

Çağrı merkezi sektörüne yön veren ve sektörün lider kuruluşlarından oluşan Çağrı Merkezleri Derneği, 14 Şubat 2013 tarihinde Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi ve 3. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri'ni seçti. Gerçekleştirilen seçim sonucu Çağrı Merkezleri Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı oldu. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu 2016 Şubat ayına dek görev yapacak.

Ülkemiz çağrı merkezi sektörünün en önemli organizasyonu olan ve sektöre yön veren Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD), 14 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu'nu seçti. 35 üye kurumdan 79 temsilcinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Metin Tarakçı 3. Dönem ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmak üzere seçildi. Yönetim Kurulu'nun diğer Asil Üyeleri ise; Gürcan Aladinli, Tuğyan Ünsal, Mesut Çüre, Levent Burçin Sözütok, Tolga Başarır, Nil Keskin Keleş, Haktan Saran, Mehmet Akgün, Aslıhan Tan, Cemal Akar, Erdoğan Hakan Çelik, Ömer Bedri Yoru olurken, ÇMD Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise; Kadriye Çimen Bozacı, Emre Gürcü ve Serkan Başöz seçildi. Tüm katılımcıların oybirliği ile kabul ettiği yeni ÇMD Yönetim ve Denetim Kurulu 2016 yılının Şubat ayına kadar görevde olacak.

"Kısa sürede, çağrı merkezi sektörünün yaklaşık yüzde 80'ini temsil eder konuma geldik"

Çağrı Merkezleri Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı, derneğin kısa sürede toplam 35 kurumun üyeliğiyle, sektörün yaklaşık yüzde 80'ini temsil eder konuma geldiğini belirterek, ilerleyen dönemde de sektör için hep birlikte birçok başarılı çalışmaya imza atacaklarını söyledi. Tarakçı; "Çağrı merkezi sektörünün sağlıklı gelişimini sağlamak, faaliyet alanını genişletmek, sektöre belirli standartlar getirilmesine katkı sağlayarak hizmet kalitesini artırmak, kamuoyunu sektörümüz hakkında bilinçlendirmek ve kamu kurumları nezdinde sektörümüzü temsil etmek amacı ile faaliyetlerimize hızla devam edeceğiz. Geçmiş dönemlerde birçok başarılı çalışmaya imza attık. Çok hızlı bir şekilde büyüyerek bugün sektörün yaklaşık yüzde 80'ini temsil eder konuma geldik. Aramıza yeni katılan her üyemiz temsil gücümüzü artırdı. Geçmiş ve gelecek başarılarımız için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sektörümüz için daha birçok önemli projeye imza atacağımıza inancımız tam. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu'muz derneğimize ve tüm sektöre hayırlı olsun." dedi.

Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı, sektörün sağlıklı gelişimi için kamu kurum ve kuruluşlarıyla başlattıkları iyi ilişkileri ve çalışmaları sürdürmeyi hedeflediklerini, özellikle, teşviklerin tüm ülke sathına kademelendirilerek yayılmasını sağlamak ve kapsamını genişletmek, sektörü etkileyen ve ihtiyaç duyulan regülatif çalışmalara dahil olarak sektörü temsil etmek, nitelikli işgücü ihtiyacı için eğitim ve sertifika programlarının yaygınlaştırılmasına destek olmak, sektörel hizmet standartlarının belirlenmesine katkı sağlamak ve sektörün bilgi merkezi olmak konularında önümüzdeki dönemlerde de faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title