Haberler

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitesinde "Yeşil" posteri satışa çıkarıldı! Tepkilerin ardından geri adım attılar

Güncelleme:

Amedspor-Bursaspor maçında açılan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın posterinin tablosu Çiçek Sepeti isimli sitede satışa sunuldu. Tepkilerin ardından açıklama yapan şirket, satışı iptal ettiklerini söyleyerek özür diledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bursaspor- Amedspor maçı olaylara sahne oldu. Bursa'nın sahasında oynanan maçta oyuncular arasında arbede çıktı, tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı.

TRİBÜNLERDE TEPKİ ÇEKEN POSTERLER

Polisin müdahale ettiği olaylarda, tribünlerde "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım posterleri açıldı. Maçta yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldı.

YEŞİL POSTERİ SATIŞA ÇIKARILDI

Maçın ardından, online satış platformu Çiçek Sepeti'nin internet sayfasında, maç esnasında açılan Mahmut Yıldırım ve toros posterinin satışa sunulduğu ortaya çıktı. "Mahmut Yıldırım Yeşil The Yeşil 25x18 Ahşap Tablo Mdf Poster" ismini taşıyan hediyelik ürün 49 TL'ye satılırken, sosyal medyada #ÇiçekSepetiBoykot paylaşımları yapıldı. Tepkilerin ardından, ürünler siteden kaldırılırken, Çiçek Sepeti'nden de açıklama geldi.

Bursasporr maçında açılan 'Yeşil' posteri internette satışa çıkarıldı! Firma tepkilerin ardından geri adım attı

SATIŞI DURDURAN ÇİÇEK SEPETİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Özür dileyen Çiçek Sepeti, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli kullanıcılarımız; Platformumuzda bulunan "uyguncase" isimli satıcı tarafından satışa açıldığı görülen bir ürünle ilgili yapılan paylaşımları üzüntüyle takip etmekteyiz. Söz konusu ürünü platformumuzdan kaldırmış ve satıcı ile tüm ticari ilişkimizi bugün itibarıyla sonlandırmış bulunmaktayız. Yaşanan bu üzücü durum nedeniyle özür diler, benzer durumların yaşanmaması ve benzer içerikli ürünlerin satıcılarımız tarafından açılmaması için çok daha dikkatli olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Bursasporr maçında açılan 'Yeşil' posteri internette satışa çıkarıldı! Firma tepkilerin ardından geri adım attı

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Mahmut Yıldırım Çiçek Sepeti Bursaspor Yıldırım Amedspor Amedspor Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet Vatandaş:

özürünüz kabul görmedi çiçekçiler.

16
12
yanıtYanıtla
berk Vural:

Teröristleri savunan çiçek sepetciler benim için bitttiniz

16
5
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Sizi gidi sizi... Teke tek dövüşte asla yenilmeyiz

9
7
yanıtYanıtla
OYUNCU İZLE:

Bu Şahsın Değeri 50 tl :))) (Değersiz Şahıs)

3
1
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Çiçek sepetinden artık hiç bir şey almıyoruz aldırmıyoruz ırkçılığa lanet olsun

2
1
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

İşte bakın sorun bu ülkede. Fırsatçılar kendini anında ortaya sunarlar. Hatayda deprem enkazı etrafında simiti 40 TL ye satan HAİNLER kadar ülkeyi kaosa sürükleme çabasına giren firmalarda o kadar ihanet içindedir. Bence devlet el koymalı bu firmaya.

2
1
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Hadi ordan kar için herşeyi yaparsınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title