Haberler

Burak Bozkurt: Influencerlik meslek oldu

Güncelleme:

Inflow Ödülleri'nde Yılın En İyi Influencer Pazarlama Ajansı seçilen 51 Digital'in kurucusu ve genel müdürü olan Burak Bozkurt ödül ve influencerlik hakkında konuştu.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Burak Bozkurt "51 DIGITAL olarak Influencer iletişimlerinde çözüm ortağı olduğumuz 40'ın üzerinde markamız ve partnerlerimize 5.000'in üzerinde influencer network'ümüz ile hem kreatif hem de stratejik destek veriyoruz. Alper Rende, Damla Altun gibi Türkiye'nin kendi alanında etkileşimi en yüksek influencer'larını da bünyemize katarak menajerliklerini yürütüyoruz. Aynı zamanda 51 DIGITAL olarak Inflow Awards'ta 2020 yılının en iyi influencer pazarlama ajansı seçildik. Başarılı kampanyalarımızın ardında fenomenlere sıkıldığımız reklamlar yaptırmaya çalışmak yerine takipçilerine tavsiyeler veren bir arkadaş gibi yaklaşmamızın ve oluşturduğumuz iletişim tonlarımızın oldukça önemli rol oynadığını düşünüyorum." dedi.

Damla Altun, Alper Rende, Fuat Sarıgül, Melis Özten, Uğur Şengül, Bilge Su Işık, Betül Çakmak gibi birçok influencer ile başarılı projeler gerçekleştiren Burak Bozkurt; fenomen olmak isteyen kişilere de şu tavsiyelerde bulunuyor. "Influencer'lığın önemli bir meslek haline dönüşmesi, popülerliği ve kazançları nedeniyle birçok kişi influencer olmak istiyor ve bu konuda bize danışıyorlar. Influencer olmak isteyen kişiler kendilerine uygun içerikler oluşturarak düzenli paylaşımlar yapmalılar. Yapılmayan ve merak edilenleri takipçilerine göstermeliler ve bunu yaparken kendileri gibi davranmalılar. Video çekip paylaşmak kolay gibi görünse de haftada dolu dolu 2 video üretmek kısa sürede yapılacak bir iş değil. Diğer influencer'lar gibi çaba sarfetmeli ve izleyicinin ne istediğini anlayarak düzenli şekilde içerik üretmeliler. Zaten bir süre sonra değerli içerik üreten kişileri influencer ajansları farkederek iletişime geçiyor ve desteklemeye başlıyorlar." dedi.

Burak Bozkurt Kimdir? Burak Bozkurt Kaç Yaşında?

Burak Bozkurt 1996 Yılında İstanbul'da doğdu. Lise Eğitimini Kültür 2000 Koleji'nde tamamlayan Bozkurt, Lisans Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2014 yılında Microsoft Türkiye'de staja başlayarak influencer marketing fikri ile İTÜ Çekirdek, Workup gibi girişimcilik programlarından mezun olduktan sonra 2016 yılında 51 Digital Influencer Pazarlama Ajansı ve 51 Studios yazılım şirketi'ni kurdu. 19 yaşında ilk şirketini kuran seri girişimci Burak Bozkurt, 51 Digital ile birlikte dijital içerikler ve mobil uygulamalar üretmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title