Haberler

Brisa 2. Fabrika İçin Yatırım Fırsatlarını Araştıracak

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation, Türkiye sınırları içinde yer alacak 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştıracak

Brisa, 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştıracak.

Brisa açıklmasına göre şirket, "Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak" olarak belirlediği şirket vizyonu kapsamında hem tüketici hem de ticari segmentteki müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren en kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunarak, müşteri memnuniyetine ve pazarda farklılaşmaya yatırım yapıyor.

Bridgestone, Lassa, Bandag, tarım grubunda Firestone, OtoPratik, Lastiğim ve lastik.com.tr markalarıyla Türkiye lastik endüstrisinin kuruluşu olan Brisa, 20. yılını kutladığı 2008 yılından bu yana, yıllık net karını 3 katına, toplam yıllık satış gelirini 2 katına, üretimini yüzde 6 ve istihdamını yüzde 20 seviyesinde arttırdı. Şirket, 25. yılına girerken kuruluşundan bu yana yaklaşık 800 milyon dolar yatırımı da tamamladı.

Şirketin bu başarılarına referansla, en büyük hissedarları olan Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation, Türkiye ekonomisi ve lastik pazarı gelişim potansiyeline paralel olarak ilerde doğacak artan lastik talebini karşılamak amacıyla, Türkiye sınırları içinde yer alacak 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştıracak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sabancı Holding Bridgestone Türkiye BRİSA Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title