Haberler

Bodrum Ünlü Yelkencinin Otomobilinde Kundaklama Şüphesi

Ünlü yelkencinin otomobilinde kundaklama şüphesiMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, ünlü yelken sporcusu ve otel işletmecisi Ercan Özden'in otomobili, park etmesinin ardından kısa bir süre sonra alev alev yandı.

Ünlü yelkencinin otomobilinde kundaklama şüphesi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, ünlü yelken sporcusu ve otel işletmecisi Ercan Özden'in otomobili, park etmesinin ardından kısa bir süre sonra alev alev yandı. Hemen arkasındaki bir otomobilin de yakıt deposu kapağının zorlandığı belirlendi. Alevler itfaiye ekileri tarafından söndürülürken, soruşturma başlatan polis, kundaklama şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.

'Zagun' isimli yelkenli teknesi ile katıldığı yarışlarla tanınan turizmici Ercan Özden, dün (çarşamba) saat 20.30 sıralarında iki hafta önce taşındığı Bitez Mahallesi, Tuskon Evleri Sitesi'ndeki evinin önüne otomobilini park etti. Yaklaşık 10 dakika kadar sonra pencereden dışarı baktığında 48 AAT 73 plakalı otomobilinin alev alev yandığını görünce şoke oldu. Aşağıya inip, alevlere kendi olanağı ile müdahale etmeye çalışan Özden, bir yandan da durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönen otomobile su sıkarak müdahalede bulundu. Alevler, yakındaki diğer araçlara sıçramadan söndürüldü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Özden'in otomobilinin hemen arkasında bulunan komşusuna ait bir otomobilin de yakıt deposu kapağının açılmak için zorlandığını tespit edildi. Polis, kunduklama şüphesi üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobili kullanılmaz hale gelen Ercan Özden, Herhangi bir düşmanım yok. Kim neden böyle bir şey yapar bilemiyorum. Komşumun otomobilini de yakıt deposu kapağının zorlanması kundaklama ihtimalini güçlendiriyor dedi.

Otomobilin yanma anı çevredekiler tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title