Haberler

Bodrum'daki Yasak Aşk Cinayetinin Katili Boşandı, Mahkeme Çocuğun Velayetini Annesine Verdi

Güncelleme:

Bodrum'da karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği ortağını öldüren iş adamı, eşinden boşandı. Mahkeme tek çocuğun velayetini ve banka hesaplarının yarısını anneye verdi.

Bodrum'da geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen ve kamuoyunu uzun süre meşgul eden iş adamı cinayetinden sonraki sürece dair yeni bir gelişme daha yaşandı. Ortağını eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldüren iş adamı karısından boşandı. Mahkeme çiftin tek çocuğunun velayetini ve banka hesabındaki paraların yarısını anneye verdi.

İŞ ADAMI, EŞİYLE İLİŞKİSİ OLAN ORTAĞINI ÖLDÜRDÜ

İş adamı Mustafa Özbelen, ortağı Ali Özdemir'i eşi Tuğba Özbelen ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürmüştü. Bodrum'u çalkalayan ve günlerce konuşulan olaya ilişkin soruşturma kapsamında hem olayın faili Mustafa Özbelen hem de ortağıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği eşi Tuğba Özbelen gözaltına alınmıştı.

İŞ ADAMI TUTUKLANMIŞ EŞİ SERBEST KALMIŞTI

Soruşturma neticesinde Mustafa Özbelen tutuklandı. Ali Özdemir ile ilişkisi olduğunu kabul eden Tuğba Özbelen ise serbest kalmıştı.

MAHKEME TEK CELSEDE BOŞADI

Özbelen, eşinden boşanmak için Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvurdu ve 'Evlilik birliği temelinden sarsıldı' diyerek eşi Mustafa Özbelen'e boşanma davası açtı. Davanın ilk celsesinde çift anlaşmalı olarak boşandı.

TEK ÇOCUĞUN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Mahkeme tek çocuğun velayetini anneye verdi. Boşanma protokolü gereği bankadaki paraların ve evin satışından elde edilecek paranın 300 bin lirasının Tuğba Özbelen'e verilmesine karar verdi. Mahkeme çocuk için de aylık nafaka bağladı.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bodrum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

adalet:

adama yazık olmuş. . hem aldatılmış, hem onun yüzünden katil olmuş, hem kızından olmuş hem kazancını kendisine nankörlük eden kadınla paylaşmış ve hem daha çekecek cezası var. . adaletin bu mu dünya

34
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şeriatsız bir hüküm ancak böyle izah edilebilir

27
0
yanıtYanıtla
canmehmet:

2002 yılında çıkarılan 6284 sayılı yasa kadını korumamakta, aile kurumunun köküne dinamit yerleştirmektedir. Yasa batıdan alınmış ve batı insanının yaşamına uygun olarak düzenlenmiştir. Örnek: Kötü niyetli bir (kadın) eş, boşanma dilekçesi vererek yaşanılan evin tahsisini istemekte ve gerekçe göstermeden erkeği evden uzaklaştırmaktadır. Bu nedenlerle evlilikler azalacaktır. Kadın, batıda eğitimli ve çalışmaktadır. Aldatma-şiddet yoksa kadına para verilmemektedir.

21
1
yanıtYanıtla
Safak Yildiz:

Aldatan bir nankör insana nasil olurda mahkeme kocasinin parasinin yarisini verir?

22
0
yanıtYanıtla
Nasıl yani:

Çarpık ilişkilerin sonu.bunlar hep Allah korkusu olmadığından ve fazla paradan oluyor.

17
2
yanıtYanıtla
canmehmet:

İhtimaldir, koca karısının bu ilişkisini bilmektedir. Haberleri doğru kabul ederek sorgulanacak şudur: evli bir erkek: ortağının eşi olmadan, (ortağı da olsa) nasıl birlikte tatile çıkabilmektedir ? Alkollü akşam yemeklerini karıştırmadan!!!

yanıt2
yanıt0
Thranduil:

Eğer böyle bir şey başımıza gelirse adamla birlikte kadını da öldürmemiz lazım demek ki. Bu adalet onu gerektiriyor.

16
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Bencede yanlış karar kadın istediği hayatı yaşamış olan kocasına olmuş ve üstelik kadın serbest ve malı götürmüş ne güzel adalet birini mezara gönder birini cezaevine sen mala kon adalette ok demiş kim böyle kadınlara dur diyecek.

16
0
yanıtYanıtla
iroo:

kadınlara fazla hak tanınırsa olacağı budur zaten bunun rahatlığıyla artık kadınlar daha çok hata yapabiliyor. yazık

12
1
yanıtYanıtla
baba vanga:

Kadın şimdi paraları catırr catır başkalarıyla yer

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title