Haberler

Birolcan'ı Kurtaracak "Biri"leri Aranıyor

Birolcan, İnternete Bağlanamıyor. Www.biribenikurtarsin.com'da Verileri Kurtararak, Onu İnternete Bağlayacak "Biri"leri Aranıyor.

Birolcan, önemli bir problemle karşı karşıya: Bilgisayarı internete bağlanamıyor. Sorunun çözülmesini beklerken uyuya kalan Birolcan, rüyasında verilerin hedeflerine kayıpsız ulaşmalarını sağlamaya; kopuk kablolar, virüsler gibi sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyor. Başarılı olursa, internete bağlanacak. Ancak Birolcan’ın yardıma ihtiyacı var.

www.biribenikurtarsin.com adresinde verileri kurtararak, 16 Ocak – 16 Mart tarihleri arasında her hafta en yüksek puanı elde eden 10 kişi, 4 aylık ücretsiz BİRİ ADSL paketi kazanacak. Oyunda 10 seviyeyi tamamlayan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş sonucunda ise kazananlara 1 adet PS3, 1 adet PSP ve 1 adet Arçelik dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Türkiye’nin en genç internet paketi BİRİ, tüketicileri internette Koç.net güvencesiyle ve ayda sadece 14.90 YTL’ye gezmeye davet ediyor. Tüm Arçelik, Beko ve Koç.net yetkili satıcılarında satışa sunulan BİRİ ADSL Paketine; kampanya süresince ayda 14.90 YTL’ye tüm vergiler dâhil, bağlantı ücreti alınmadan ve kredi kartıyla yapılan ödemelerde depozito ödemeksizin sahip olunabiliyor. Üstelik aboneliklerde taahhüt şartı istenmiyor, aboneler istedikleri zaman abonelikten ayrılabiliyor.

BİRİ Paketi; sabit ücret karşılığında ADSL internet erişimi, konuş-öde şeklinde avantajlı tarifeler ile şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmeleri, ücretsiz telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modem ile ücretsiz 8 GB kotalı ve 5 GB dosya alanına sahip, anti virüs/anti spam korumalı e-posta alanını içeriyor. Bu avantajlı tarifelerle, yurtdışı ve şehirlerarası görüşmelerde yüzde 45’e varan indirimlerle konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title