Haberler

Bir Aşk Hikayesi 14. Bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Ekranların yeni fenomen dizilerinden Bir Aşk Hikayesi'nin 13. bölümü 2 Temmuz akşamı FOX TV'de ekranlara geldi. Dizinin 14. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut ile Ceylan neden kavga etti? Korkut Ali'nin çocuğu mu oluyor? Ceylan, Tolga'ya tekrar mı aşık oluyor? Bir Aşk Hikayesi 14. bölümde tüm bu soruların cevabını bulabileceksiniz. Bir Aşk Hikayesi 14. bölüm 09 Temmuz Salı FOX'ta

Bir Aşk Hikayesi ekrana gelen her bölümüyle izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. 2 Temmuz Salı günü yayınlanan 13.bölümüyle ekranlara gelen Bir Aşk Hikayesi büyük beğeni topladı.

Bir Aşk Hikayesi 13. bölümde neler oldu ?

Korkut Ali'yi korumak isteyen Ceylan'ın babası ölür.Korkut Ali'yi ise hiç beklemediği bir sürpriz karşılar. Korkut Ali'nin babası ortaya çıkar. Tolga evlatlık olduğunu öğrenirken , Korkut Ali'nin babası gerçek oğlunun Tolga olduğunu zannediyor.

Uzun bir aradan sonra başbaşa kalan Korkut Ali ve Ceylan romantik dakikalar yaşıyor.Her şey tam yoluna girerken Korkut Ali ve Ceylan kavga ediyor ve tekrar ayrılıyorlar.

2 Temmuz Salı günü 13. bölümü yayınlanan Bir Aşk Hikayesi'nin 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Korkut Ali ve Ceylan baş başa geçirdikleri gecenin ardından kavga ederler. Ve artık aralarında ki sorunlar daha fazla büyümüştür. Ve tartışmaları gittikçe büyür. Bu tartışmanın ardından Ceylan baygınlık geçirir ve Tolga'nın gözü önünde havuza düşer.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bir Aşk Hikayesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title