Haberler

Bir Ankara Gecesi

Güncelleme:

"Bir Ankara Gecesi" 13 Ekim Cumartesi gecesi Beyoğlu'nun en büyük etkinlik mekanı olarak açılan Innpark Venue'de!

Bir Ankara Gecesi; Pilli Bebek feat. Harun Tekin & Dj Berkan Şal

Behzat Ç. dizi ve film müzikleri ile Pilli Bebek ve Behzat Ç. dizisinden tanıdığımız Berkan Şal'ın Djliğini üstlendiği "Bir Ankara Gecesi" 13 Ekim Cumartesi gecesi Beyoğlu'nun en büyük etkinlik mekanı olarak açılan Innpark Venue'de! Ayrıca bu özel gecede Pilli Bebek'in Ankaralı özel sürpriz konukları da sahnede olacak.

Pilli Bebek

Ankara'nın en köklü grubu olarak tanımlayabileceğimiz Pilli Bebek son zamanlarda Behzat Ç. dizisi ve filminin müzikleri ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokal Cem Kısmet, gitar ve geri vokalde Emre Yalçıntaş, bas Alican Narman, davul ve geri vokalde Emre Günaydın'dan oluşuyor. Pilli Bebek (Cem Kısmet) geçtiğimiz günlerde çıkardığı Behzat Ç. adındaki albümden sonra ilk İstanbul konserine hazırlanıyor.

Dj Berkan Şal

Behzat Ç. dizisinde ki rolü ile tanıdığımız Berkan Şal, eski günlerdeki gibi Dj kabininde sizlere güzel bir Rock gecesi yaşatacak.

Harun Tekin

Ankara dogumlu olan Harun Tekin, mor ve ötesi'nin kurucu üyesi ve solistidir.

Harun Tekin Behzat Ç. dizisinin ilk bölümlerinde Behzat Ç. 'nin kızı Berna 'nın sevgilisi rolünü oynamıştır.

Harun Tekin bu özel geceye konuk olarak katılarak, Pilli Bebek grubuna sahnede eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title