Haberler

Bimeks 107. Şubesini Hakkari'de Açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 107. mağazasını Hakkari’de açtı.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 107. mağazasını Hakkari'de açtı.

Kayacan Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) binası alt katında hizmete giren Bimeks mağazasının açılışını Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, Bimeks Hakkari Şube yetkilisi Burhan Çapik birlikte yaptılar. Dualar eşliğinde yapılan açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Hatice Demir, Metin Kazandıoğlu, HATSO Başkanı Servet Taş, HATSO Başkan Yardımcısı Abdurrahman Er, iş adamı Aytekin Karahanlı, Hakkari Üniversitesi yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oldukça soğuk olan havada Şenler Oteli yetkilileri tarafından davetlilere sıcak çorba ikramı yapılırken palyaçolar da Hakkarili çocuklara balon dağıttılar. Yapılan açılış töreni sonrasında belediye başkanı ve beraberindekiler hep birlikte mağazayı dolaştılar. Başkan Fadıl Bedirhanoğlu, teknoloji perakende mağazalar zinciri Bimeks'in güler yüzlü, kaliteli ve iyi fiyatlı teknoloji ağını Hakkari'ye taşımasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, teknoloji mağazasını Hakkari'ye taşıyan Bimeks yetkililerine teşekkür etti.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ise 'Teknoloji'nin kalbi burada atıyor' sloganıyla çalışmalarını sürdüren Bimeks'in tüm Türkiye'yi teknolojiyle buluşturmaya devam ettiğini söyledi.

Açılış sonrası Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Hakkari Bimeks Mağazası yetkilisi Burhan Çapik, Şirket Müdürü A. Kerim Çapik, Şenler Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevaplandırdılar.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Hakkari'nin ilk teknoloji mağazasını açan Bimeks'in Hakkari halkına uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet vereceğini belirtti. Bayraktar, "Şirket aynı zamanda son açtığı Hakkari mağazasıyla doğudan batıya herkese aynı hizmeti aynı kaliteyle sunacağının teminatını veriyor. Türkiye genelinde mağaza açtığımız 50. il olan Hakkari'ye, teknolojiyi getiren ilk şirket olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi'nin 7. mağazası olan Hakkari mağazamızla doğu illerimizde istihdamı giderek arttırıyoruz. Ayrıca içinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek ve Kuzey Irak'tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz. Burada açtığımız 250 metrekarelik mağazamızda en son teknoloji görüntüleme sistemleri, beyaz eşya, cep telefonu, bilgisayar gibi her türlü tüketici elektroniğini değerli halkımızla buluşturuyoruz. Türkiye'deki ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 1989 yılında açtığı ilk mağazasından bu yana Hakkari'de açtığı 47. franchise mağazasıyla birlikte mağaza sayısını 107'ye çıkardı. İMKB'de işlem gören ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, aynı zamanda AVM'lere giren ilk teknoloji perakende şirketi olma özelliği de taşıyor. Bimeks, 2013'ün Kasım ayında Electro World'ün Türkiye'deki mağazalarını satın alarak bir gecede iki kat büyüdü. Türkiye'deki Darty mağazalarını satın almak için de Ocak 2014'te ön anlaşma imzalayan Bimeks, şu an 93 bin metrekarelik bir alanda tüketicilerini ağırlıyor" dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Genel Müdür Bayraktar, Türkiye genelindeki kampanyaların Hakkari içinde geçerli olduğunu ve Yüksekova ilçesinde şube açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Hakkari'nin illeri gelenlerinden ve sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın amcası Adil Erdoğan ise büyük mağazaların Hakkari'de şube açmasının mutluluğunu yaşadıklarını etti. Erdoğan, Bimeks gibi büyük bir mağazanın Hakkari'de şube açmasına rağmen davet edilen Hakkari Valisi'nin katılmamasını ise eleştirdi.

Hakkarili iş adamı Aytekin Karahanlı ise böyle bir büyük mağazanın Hakkari'de açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Bimeks yetkililerine teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Arif Bayraktar Türkiye Bimeks Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title