Haberler

Beyşehir'de kaçak avlanmaya karşı denetimler sürüyor

Güncelleme:

Beyşehir Gölü'nde kaçak avlanma amacıyla serilen balıkçı ağları toplandı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, denetimlerle ilgili açıklama yaptı ve vatandaşlardan duyarlılık bekledi.

Beyşehir'de göl sularına kaçak avlanmak maksadıyla serilen balıkçı ağlarının toplandığı bildirildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün Beyşehir Gölü'ndeki denetimleri sürüyor.

Denetimlerde, sahipleri belirsiz balıkçı ağları toplanarak el konuldu.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sürdürülebilir su ürünleri ticaretinin yapılabilmesinin tek yolu üreme dönemindeki yasaklara uymaktan geçmektedir. Vatandaşlarımızın konu hakkında duyarlı olmalarını rica ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Beyşehir'de üreticilere 8 ton nohut tohumu dağıtıldı

Beyşehir'de proje kapsamında 163 üreticiye 8 ton nohut tohumu verildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından "Toprak dostu nohut projesi" kapsamında üreticilere dağıtılan nohut tohumların yüzde 50'sini bakanlık tarafından hibe olarak karşılandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Gölü Beyşehir Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title