Haberler

Beykoz'daki Ağaç Faciasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Güncelleme:

Beykoz'da çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci de hayatını kaybetti.

İstanbul Beykoz'da çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özpeynirci'nin bugün İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde Suzan Özpeynirci arkadaşlarıyla otururken bir ağaç üzerlerine devrilmişti. Feci olayda Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde hayatını kaybetmişti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beykoz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

erol uysal:

Kader değil başkalarının danlamalığı kader olmaz . Bu ağaç olaydan 15 gün önce işaretlendi. Kesilmek için ve onun gibi başka ağaçlarda var. Fakat kesilmiyor ve yağmur yağıyor bir gün önce ve sonu hazırlıyor.

5
1
yanıtYanıtla
GeriZekaliGeziciler:

Gerizekali Geziciler, agac devrilmis, nerdesiniz, Üc tane insanimiza yazik oldu. Pislik geziciler, vatan hainleri geziciler, terör örgütü geziciler, hepinizi toplasalar bir cürük agac bile edemezsiniz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title