Haberler

Belediye Personelleri Dünya Evine Girdiler

Güncelleme:

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte düğün sezonu da tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Uzun ve Başkan Yardımcısı Yeşil'in kıydığı nikâhlar vardı.

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan Cemil Çakmak'ın düğün merasimi Yakuplu Kelebek 3 Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Cemil Çakmak ile Kübra Yılmaz'ın hayatını birleştirdiği nikâhı Belediye Başkanı Uzun kıyarken, çiftin şahitleri ise Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Zeki Çanakçı oldu.

DESTEK HİZMETLERİ PERSONELİ YAKUP İPEK DÜNYA EVİNE GİRDİ

Yakuplu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğünde Yakup -Necla İpek çiftinin nikâhını Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil kıydı. Çiftin şahitleri de Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkanı Vehbi Orakçı, Gürpınar Spor Başkanı Erkan Küçük oldu.

BAŞKAN UZUN NİKÂH ŞAHİTLERİ OLDU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hafta sonu kıydığı nikâhlardan sonra ayrıca şahitlik de yaptı. Silivri Garden Restoran'da eski belediye başkan yardımcılarından Yetkin Çavdar'ın kızının düğününe katılan Başkan Uzun, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kıydığı nikâhta şahitlik yaptı. Elif Sümeyye- İbrahim Kahraman'ın düğün merasiminde ayrıca, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ankara Şerefli Koçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Kaan Işık, Hülya Koç ve Nizamettin Özkan'da nikah şahitliği sandalyesine oturdu. Çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra ayrıca İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Zeki Çanakçı da düğüne katılanlar arasındaydı.

CEBECİ AİLESİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Cebeci ve Çebi ailelerinin mutluklarına da ortak oldu. Bakırköy Spor Vakfı Tesisleri'nde gerçekleşen düğün merasimiyle hayatlarını birleştiren Gamze Cebeci ve Gökhan Hasan Çebi çiftinin nikâhı, Başkan Yusuf Uzun tarafından kıyıldı. Genç çifte ömür boyu mutluklar dileyerek evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunan Başkan Uzun, mutlu ve huzurlu birlikteliğin temelinde sevgi ve saygının bulunduğunu dile getirdi. Daha sonra nikâh defterini geline veren  Başkan Uzun, çiçeği burnunda çift ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nikâh törenine Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Atilla Yılmaz, Orhan Alkan, Tahir Abuş, Meclis Üyeleri Gülhan İbracık ve Ömer Süvari de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Ramis Uzun Silivri Çanakçı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title