Haberler

BBP Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya HDP'yi sert eleştirdi

Güncelleme:

Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Kaya, ''Hareketli bir zamana giriyoruz sürekli sahalardayız Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkması için tüm mücadelemizi veriyoruz'' dedi.

Kaya, ''Dün karşılaştığım haberde gördüğüm manzara beni ve dava arkadaşlarımı çok üzdü. Siyasi partilerin 2023 yılında alacakları hazine yardımı. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıda defalarca bu yardımları almayın halka hizmete dağıtın derken, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye 539,5 milyon TL hazine yardımı yapılacağının derin üzüntüsü içindeyiz. HDP en ivedi şekilde kapatılmalı ve onlara yapılacak hazine yardımının halkımıza dağıtılması lazım bu daha hayırlı olacaktır. Bu hazine yardımı ile seçim çalışması sürdürmeyip içten içe nakit desteği ile büyüyerek birgün sırtımızdan vurmaya hazırlanıyolar. Memlekete faydaları olmadığı gibi külliyen zarar olan PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi Büyük Birlik Partisi ailesi olarak tanımıyoruz'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mardinli yiğit:

tipe bak! yaşın kaç başın kaç senin!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title