Haberler

Bast Home Dijital Dekorasyon Bizi Şehre Hazırlıyor

Güncelleme:

Bast Home dijital dergi yayıncılığında bir ilki gerçekleştirmeye bütün hızıyla devam ediyor.

Yaz neredeyse bitti! Bast Home dijital dekorasyon, tasarım ve alışveriş dergisi Eylül sayısında 'Şehre Dönüş' ve 'Özel Galata Dosyası' ile bizi şehre hazırlıyor.

Bast Home dijital dergi yayıncılığında bir ilki gerçekleştirmeye bütün hızıyla devam ediyor. App Store'da yayınlandıktan sadece 1 ay sonra Gazetelik/ Ev-Bahçe Kategorisinde 1 Numaraya yerleşen Bast Home, dekorasyon yayıncılığında parmak ısırtacak dijital yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Hem online hem mobil medyada kısa sürede elde ettiği 18.000'in üzerinde okuyucu sayısı ile okuyucularının büyük ilgisi ile karşılaşan Bast Home; Türkiye'nin alışveriş platformu ile birlikte sunulan ilk dijital dergisi olma özelliğine de sahip. Eylül sayısında 'Şehre Dönüş' ve 'Şehrin Tam Kalbi Galata'daki mekanları Bast Home'un zengin sayfalarında okuyacağız.

Ücretsiz dergi formatında aylık olarak sadece İnternet ve iPAd/iPhone gibi mobil medya üzerinde yayınlanan Bast Home'un Eylül 2013 sayısının içerik başlıklarında öne çıkanlar:

- Şehirdeki evlerimizin ruhunu tazeliyoruz

- Eylül'de doğadan kopamayanlar için farklı alternatifler

- Şehrin tam kalbinden Galata Dosyası

- Dünyadan ve ülkemizden seçkin tasarımlar, ünlü markalar,

- Dünyadan ofis trendleri

Bast Home Eylül 2013'te yer alan marka, mekan, tasarımcı ve galerilerden bazıları:

2Day Languages Masquespacio, ACart,, Acr Loft, Andy Martin, Antonella Diluca, Albertine Van Iterson, Allesandra Balderesch, Arc of Crafts, Archive, Armaggan Art & Design Gallery, Baylosuites, Çanakkale Seramik, Daedalus, Carrol Boyes, Bosch, Brand Home, Castello di Reschio, ? DePadova , Diseno, Doruk Sanat Galerisi, Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi, Fajno Design, Fatih Kıral, Franz, Gaggenau, GalatArt, Galeri İlayda, Goebel, Graniser, Halle A by Designliga, HiÇ, Kale, Karaca Home, Kartell, Libratone, Lomography, Lunapark, Marina's Birds, Monica Förster, Monteverdi Tuscany, Mosso, Muller Van Severen, Niobe, , Nikol,Nordist, NG Kütahya Seramik, , Patiskha, Persan, SALT Beyoğlu, SALT Galata, Seramiksan, Selda Okutan, Siemens, Sifas, Stardekor, Takkunya, TC-Interiors Barcelona, Tepe Home, Tem Sanat Galerisi, The Company, The Viceroy Riviera Maya, Urban Station, Vida Istanbul, Weavora, Woods, Zapata & Herrera

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Galata Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title