Haberler

Ankara'da kuvvetli yağış sonrası metroyu su bastı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Ankara'da etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı. Metro istasyonunu su basması nedeniyle de yolcuların yaşadığı zor anların görüntüsü ortaya çıktı.

Başkentte akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı.

ARAÇLAR İLERLEMEKTE ZORLANDI

Akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış, kentin bazı bölgelerinde su baskınlarına yol açtı.

Keçiören'de vatandaşlar, sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçede birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintileri oluştu, araçlar yolda, ev ve iş yerleri su altında kaldı.

Ankara'da kuvvetli sağanak! Metroyu su bastı

METROYU SU BASTI

Sincan ve Yenimahalle'de de su baskınları yaşanırken, sağanak bazı mahallelerde elektrik kesintilerine neden oldu.

Sağanaktan etkilenen bazı vatandaşlar otobüs duraklarına ve metrolara sığınırken, Beşevler metro istasyonunu da su bastı, yolcular bir süre istasyonda mahsur kaldı.

Bazı alt geçitlerde oluşan su birikintisi nedeniyle polis ekipleri giriş ve çıkışları kapatarak, güvenlik önlemleri aldı, trafik yan yollardan verildi. Yollarda kalan bazı araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Etkili sağanak nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezine çok sayıda ihbar geldi.

Bazı vatandaşlar evlerden kendi imkanlarıyla su tahliye etti.

Ankara'da kuvvetli sağanak! Metroyu su bastı

ABB: TEYAKKUZ HALİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte aniden düşen yağış miktarının şu ana kadar 70 kilogram seviyesine yaklaştığını bildirdi.

ABB'den yapılan açıklamada, "Kuvvetli sağanak yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için 1444 araç ve 2441 personel ile çalışmalarımızı teyakkuz halinde sürdürüyoruz. Başkent 153 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Ankara'da kuvvetli sağanak! Metroyu su bastı

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara trafik Sincan Doğal Afet Hava Durumu Yerel Haberler Trafik Yaşam Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (23)

Yakup Ayfer:

Nerden nere ye Ankara

175
195
yanıtYanıtla
aydg:

söz konusu metronun 9 Şubat 2012'de temeli atıldı yalnız. metroyu yapanlara sormak gerek. ;) ayrıcaaaa , Keçiören Metrosunun yapımı Ankara Büyükşehir ile başlayıp sonrasında Ulaştırma- Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredilerek yapımı tamamlanmıştır. istemeden de olsa bakanlığımızı yermişsiniz. ayıp! :) araştırıp öğrenmek zor değil

yanıt223
yanıt165
Asil Türk:

Aydg Siz de bir tane metro projesi başlatıp yapıp bitirin Onu da şu bassın.Biz razıyız Ama heykelden sıra gelmiyor değil mi??

yanıt208
yanıt86
YalancıSavar:

aydg, iyi de kardeşim göreve niye geldin. bir yerde eksik hata yanlış varsa düzeltmesi gerekmez mi?

yanıt114
yanıt19
Mukan Kağan:

Metro girişlerine gerekli önlemler alınsaydı su baskını yaşanmazdı, metronun mimarisiyle ilgili bir problem değil bu yaşadığımız. Ankara BŞB yetkilileri gerekli önlemleri gün içinde almadılar, dışardan konuşanlara söylüyorum şehrin içinde biz yaşıyoruz.

yanıt107
yanıt20
Çavuş Kenan:

Vay Ankaram vay inşallah daha kötü görüntüler gelmeden çözüm bulunur

88
35
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Öyle bir yağdı ki damlalar misket gibiydi.Ben daha önce böylesini yaşamadım

48
28
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

hz. imam gazali'nin (ölüm 1111) dediği gibi zaten hep allah suçlu edilir, kimse "ben yaptım suç bende" demek o zamanda yokmuş. eninde sonunda suçlama allaha yazılır (çok yağdırdı)

yanıt42
yanıt12
Sinan Bulduk:

Oranın pisliği başka türlü temizlenmez , normal..

yanıt46
yanıt7
ertugrul yazıcı:

haklısın marko. Ben söyledim bulutlara yağdır diye. söyelemeyi unutmuşum. İşinize gelince her şey allahtan işinize gelince Mansur başgan. Hala belediyeyi suçlayanlar var kaç yıllık metro altyapısı sel kaldırmıyor diye. Yapana soracaksınız.

yanıt14
yanıt45
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title