Haberler

Başkan Uzun Karadeniz Tv'de Soruları Yanıtladı

Güncelleme:

Başkan Uzun, Karadeniz TV'de gazeteci Ali Tarakçı'nın sunduğu Belediye'm programında Beylikdüzü ile ilgili projelerini anlattı.

Geçtiğimiz haftalarda Gerçek Gazetesi ve Karadeniz TV'yi Beylikdüzü'nde ağırlayan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölgede yapılan projeleri ve faaliyetleri tek tek gezdirerek gazetecileri bilgilendirmişti. Bu gezi kapsamında Başkan Yusuf Uzun, gazeteci Ali Tarakçı'nın Karadeniz TV'de sunmuş olduğu Belediye'm programına konuk oldu. Yaklaşık iki saat boyunca canlı yayında Tarakçı'nın Beylikdüzü ile ilgili sorularına yanıtlayan Uzun, vatandaşlardan gelen soruları da içtenlikle cevapladı.

Bölgedeki proje ve faaliyetlerin son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Yusuf Uzun, 3 senelik görev süreleri boyunca yapılan çalışmaların başarılı olduğunu bu durumun da vatandaşa olumlu yansıdığını

dile getirdi. Beylikdüzü'ne yapılacak araştırma hastanesinin de bu yıl çalışmalarına başlanacağını söyleyen Başkan Uzun, projenin 2 yıl içerisinde bitirileceğini açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Beylikdüzü Karadeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title