Haberler

Başkan Dündar Çocuklarla Bez Torba Dağıttı

Güncelleme:

Dündar İle Çocuklar Çevre İçin El Ele Osmangazi "Naylon Poşete Hayır" Diyor

Osmangazi Belediyesi'nin "Yeşil Dalga Hareketi" kapsamında yürüttüğü "Naylon Poşete Hayır" kampanyasının etkisi tüm ilçe genelinde çığ gibi büyüyor.

Çevre dostu yaklaşımı ile birbirinden önemli projelere imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İnönü İlköğretim Okulu öğrencileri ile Hamitler Halk Pazarı'nda bez torba ve kese kağıdı dağıttı. Çocuklarla birlikte esnafı tek tek gezen Dündar, halkı naylon poşet kullanımı konusunda uyardı ve bilgilendirme broşürleri verdi.

Başkan Dündar ile kendi yaptıkları kese kağıtlarını esnafa dağıtan minikler ellerinde taşıdıkları "Azalmasın canlılar, tükenmesin umutlar, biz doğayı korudukça doğa da bizi korur, ağaç, çiçek ve yeşillik medeniyet demektir" yazılı dövizlerle de dikkat çekti.

Kamu dairelerinden, pazar yerlerine, okullardan metro istasyonlarına kadar geniş bir alanda sürdürülen "naylon poşete hayır" kampanyası kapsamında dağıtılması hedeflenen 10 bin bez torbada 12 bine ulaştıklarına değinen Dündar "Kampanyaya en büyük destek öğrencilerden geliyor" dedi.

"Naylon poşetler doğada yok olmuyor, hem bize hem de çevremize büyük zarar veriyor" diyen Başkan Dündar "Osmangazi Belediyesi olarak yeşil dalga hareketi kapsamında çok önemli projeler yürütüyoruz. 7'den 70'e herkesin büyük ilgi gösterdiği bu projelerle daha temiz, daha sağlıklı ve daha güzel bir Osmangazi ve Bursa için çalışıyoruz" dedi.

Bir Milyon Fidan Kampanyası'nda hedefi yarılayan Başkan Dündar, her platformda olduğu gibi pazarda da esnafa ve vatandaşa fidan dağıtmayı ihmal etmedi.

Çevreci çocukları tek tek tebrik eden Başkan Mustafa Dündar, kampanyaya destek veren okul müdürüne, öğretmelere ve öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title