Haberler

Başkan Büyükakın,Cami cemaatiyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze'de cami cemaatiyle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze'de cami cemaatiyle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze ilçesinin Osman Yılmaz Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii cemaatiyle buluştu. Gebze Belediye Başkan Zinnur Büyükgöz'ün de eşlik ettiği ziyaretlerde yerel, ulusal ve uluslararası konular ele alınırken, Mehmet Akif Ersoy Camii cemaatiyle buluşmasında "Milletimize yani sizlere hizmet etmek için varız. Millet olmazsa devlet olmaz. Bunu unutmadan, aklımızdan çıkarmadan çalışıyoruz" dedi.

Şeyh Edebali Hazretlerinin, Osman Gazi'yi ve onun şahsında da devlet sorumlularını istikametlendirecek olan hikmet dolu tavsiyeleriyle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Büyükakın, cami cemaatinin talep ve önerilerini de dinledi. Halkımızla her fırsatta bire bir irtibat kurmaya çalıştıklarını da dile getiren Büyükakın, "İşte bugün bunlardan bir tanesi daha yapıyoruz. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Bey ile çok uyumlu çalışıyoruz. Hep birlikte sizlere hizmet ediyoruz. Bakınız birçok proje için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hünkar Çayırı projemiz devam ediyor. İnşallah çok güzel bir eser ortaya çıkacak. Bir çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han'ın ruhunun yaşadığı bir alanı Gebze'ye ve kentimize kazandıracağız" diye konuştu.

Gebze'deki metro projesinden devir alınan askeri kışlada yapılacak çalışmalar hakkında cami cemaatine bilgi aktaran Başkan Büyükakın, "Toplu taşımadaki yaşanan eksiklikleri gidermek için de ekibimizle çalışıyoruz. Toplu taşımayı daha cazip hale getireceğiz. Ulaşım hareketliliğin içerisinde yer alan toplu taşımanın oranını artırmaya da çalışıyoruz. Trafik dolaşımında sıkıntılı olan yerlerde çalışmalar yapıyoruz. Hanibal Kavşağı'nda düzenleme yapacağız. Hal esnafımızın bizden yeni yer talepleri var. Yer çalışmaları konusunda çalışmamız devam ediyor" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tahir Büyükakın Gebze Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title