Haberler

Bartın'da "Okumak Gelecektir" Etkinliği Gerçekleşti

Güncelleme:

Vali Ali ÇINAR, "Okumak Gelecektir" okuma kampanyası çerçevesinde Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından toplanan 5 bin adet kitabın dağıtım törenine katıldı.

Gözpınar İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Ali ÇINAR'ın yanı sıra Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Fahri FIRINCIOĞLU, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaaddin KARSAVURAN, İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Firdevs GÜNEŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa DOĞAN, öğretmenler ve Bartın Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Ali ÇINAR, "Bugün kendilerine kitap dağıtacağımız öğrenciler, geleceğimizin aydınları olacaktır. Bu güzel sosyal sorumluluk projesinde görev alan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geleceğimiz, eğitimle şekillenecektir. Hepinizin bildiği üzere Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına girmek istiyoruz. Bunu ancak, övündüğümüz gençlerimizi en iyi şekilde bilgili ve donanımlı olarak hayata hazırlayarak başarabiliriz. Çağımızda kitaplara ve kütüphanelere elektronik iletişim araçlarıyla da ulaşmak mümkündür. Biz, çocuklarımızın kitaba dokunarak, bizzat kitapların içinde kendilerini hissederek okumasını çok daha önemli buluyoruz. Eğitim, büyüklerimizin bizlere evde verdiği ilk eğitimle başlıyor. Yakında meslek sahibi olacak olan genç kardeşlerimiz, sevgili öğrencilerimizin fedakarlıkla topladıkları bu kitapları sizlere takdim edeceğiz. Sizler bu kitapları okuyacaksınız ve okuduklarınızı velilerinizle paylaşacaksınız. Sadece okumak yetmez. Biz okuyacağız, öğreneceğiz ve hayatımızda uygulayacağız. Eğitim, bilginin insanda olumlu davranış değişikliğine yol açmasıdır. Bu sebeple öğrendiklerimizin hayatımıza olumlu bir şekilde yön vermesi gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar genç arkadaşlarımızı böylesine hayırlı ve güzel bir işe girdikleri için tebrik ediyor, bu etkinliğin hazırlanmasında başta Rektörümüz olmak üzere, Eğitim Fakültesi Dekanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Toplanmış olan kitaplar Vali Ali ÇINAR, protokol ve Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından tören sonunda Gözpınar İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gözpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title