Haberler

Bartın'da 150 haneli köy ile 3 bina karantinaya alındı

BARTIN Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında, merkeze bağlı Uğurlar köyü ile Bakraçboz köyü Bodra mevkisinde bulunan 3 binanın karantinaya alınmasına karar verdi.

BARTIN Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında, merkeze bağlı Uğurlar köyü ile Bakraçboz köyü Bodra mevkisinde bulunan 3 binanın karantinaya alınmasına karar verdi. Jandarma ekipleri, köy girişini kapatarak giriş ve çıkışlara izin vermedi.

Bartın Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda, Bartın merkeze bağlı 150 haneli 700 nüfuslu Uğurlar köyünde, koronavirüs vakalarının görülmesi üzerine salgının yayılmasını önlemek amacıyla dün saat 23.00'dan itibaren köyün ikinci bir karara kadar karantinaya alınmasına karar verildi. Ayrıca, koronavirüs vakalarının görüldüğü Bakraçboz köyü Bodra mevkisinde bulunan 3 binanın da karantinaya alınmasına karar verildiği açıklandı. Kararın ardından Uğurlar köyünde önlem alan jandarma ekipleri, giriş çıkışlara izin vermiyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Valiliği Jandarma Bartın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title