Haberler

BALIKESİR - Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın'dan taraftarlara destek çağrısı

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 7. haftasında 26 Eylül Pazar günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak Royal Hastanesi Bandırmaspor'un basın sözcüsü Özel Aydın, takım için destek çağrısında bulundu.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında 26 Eylül Pazar günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak Royal Hastanesi Bandırmaspor'un basın sözcüsü Özel Aydın, takım için destek çağrısında bulundu.

Özel Aydın, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, ligde geride kalan 6 haftada 3 galibiyet, 3 yenilgi aldıklarını hatırlattı.

Mağlup oldukları maçlardaki hakemlerin yönetimlerini eleştiren Aydın, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 1-0 yenildik, hakem son dakika attığımız golümüzü iptal etti. Çok iyi oynamıştık, maçın da hakkı beraberlikti. Sonraki Ümraniyespor maçını da kaybettik. Yine talihsiz bir şekilde hakem aleyhimize bir penaltı verdi, lehimize olan penaltıları maalesef vermedi. Orada da hakem hatasından kaynaklı bir mağlubiyet aldık. Sonraki haftada Eyüpspor'a da mağlup olduk. Bu maçta da son dakikada penaltı olan pozisyonumuzu maalesef yine yediler. Hatta Eyüpspor'un attığı ikinci golde de bariz faul vardı, yine faul verilmedi. Bu işin maalesef bizi üzen tarafı. Ancak geçen hafta Manisa'yı deplasmanda 3-1 yendik. Bu hafta hedefimiz yine galibiyet. Pazar günü 13.30'da Altınordu maçı var. Büyük Bandırmaspor taraftarına sesleniyorum. Pazar günkü maça herkesi davet ediyoruz. Aşısını yaptıranlar, testlerini yaptıranlar, Passolig kartlarını alanlar lütfen takımımızı yalnız bırakmasınlar. Desteğe ihtiyacımız var."

Aydın, bu sezon mücadele eden, asla pes etmeyen bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 10 gün önce sıkıntı yaşadıklarını aktaran Aydın, "Tesislerimizde radikal önlemler aldık ve binayı çok daha hijyenik hale getirdik. Futbolcularımıza maaş olarak borcumuz yok, prim borcumuz yok, bu ligdeki en düzenli takımlardan biriyiz." ifadelerini kullandı.

Aydın, şu ana kadar 350 bilet satışı olduğunu, bu sayının bin 500 olması için taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Futbol şube sorumlusu Bilgen Süngü ise Kovid-19 testleri pozitif çıkan oyunculardan 7'sinin karantina süresinin sona erdiğini, 2'sinin devam ettiğini bildirdi.

Sakat futbolcuların durumuna değinen Süngü, "Son antrenmanda Süleyman Muş sakatlandı. Lokman Gör'ün hafif sakatlığı vardı, şu anda takımla beraber çalışıyor. Okan Alkan son maçta dizine aldığı bir darbe sonucu takımdan ayrı koşu yapıyor. Her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Gerçekten adaletli hakemler geldiği zaman neler yapabileceğimizi kamuoyuna gösterdiğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Özel Aydın Aydın Spor Güncel Haberler

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

Yusuf Yazıcı hangi takımda oynuyor? Yusuf Yazıcı hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Semih Kılıçsoy hangi takımda oynuyor? Semih Kılıçsoy hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Cenk Tosun hangi takımda oynuyor? Cenk Tosun hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor? Bertuğ Yıldırım hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Arda Güler hangi takımda oynuyor? Arda Güler hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Barış Alper Yılmaz hangi takımda oynuyor? Barış Alper Yılmaz hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda oynuyor? Kerem Aktürkoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İrfan Can Kahveci hangi takımda oynuyor? İrfan Can Kahveci hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Salih Özcan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Orkun Kökçü hangi takımda oynuyor? Orkun Kökçü hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Okay Yokuşlu hangi takımda oynuyor? Okay Yokuşlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kaan Ayhan hangi takımda oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İsmail Yüksek hangi takımda oynuyor? İsmail Yüksek hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title