Haberler

Balıkesir: Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden Bayram ve Yılbaşı Tedbirleri

Balıkesir'de, Bayram Tatili ve Yılbaşı İçin Sıkı Güvenlik Önlemleri Alındı. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Vatandaşları Özellikle Yankesicilik ve Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyarırken, Alkollü Araç Kullanılmasına Kesinlikle Müsamaha Gösterilmeyeceğini Bildirdi.

Balıkesir'de, bayram tatili ve yılbaşı için sıkı güvenlik önlemleri alındı. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, vatandaşları özellikle yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karşı uyarırken, alkollü araç kullanılmasına kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini bildirdi.

Bayram boyunca ve yılbaşı gecesi alınacak tedbirleri düzenlediği basın toplantısında açıklayan Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, arife gününden itibaren başlayacak tedbirlerin 4 Ocak Perşembe gününe kadar devam edeceğini bildirdi. Valilikçe belirlenen kurban satış ve kesim yerlerinde de emniyet tedbiri alınacağını kaydeden Uzunkaya, tüm tedbirlerin ilçelerde de eş zamanlı olarak uygulanacağını söyledi. Celal Uzunkaya, "Emniyet Müdürlüğü olarak resmi ve sivil ekiplerimizle her türlü tedbiri en üst seviyede almış bulunuyoruz. Bayramlarda önem arz eden bayram namazı sebebiyle tüm camilerde ve bayramlaşma yerlerinde yine resmi ve sivil ekiplerimiz görev alacak. Ayrıca, alışveriş merkezleriyle mezarlıklarda da aynı şekilde sıkı güvenlik önlemleri alınacak. 31 Aralık Pazar gününün gecesinden itibaren başlayacak üst seviyedeki tedbirlerimiz 4 Ocak Perşembe gününe kadar sürecek. Şehiriçi ve şehirlerarası trafiğin daha güvenli olması için çalışmalar tamamlandı, tüm tedbirler alındı" dedi.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, özellikle yılbaşı gecesi merkez ve ilçelerdeki tüm eğlence yerlerinin sıkı denetimden geçirileceğini, yine vatandaşların huzuru ve güvenliği için yapılacak denetimlerde özellikle alkollü vatandaşların kesinlikle direksiyon başına geçmemesi konusunda uyarıda bulundu. Uzunkaya, alkollü olarak direksiyon başına geçenlere, asla müsamaha göstermeyeceklerini kaydetti.

Trafikle ilgili tedbirlerin 28 Aralık Perşembe gününden itibaren alındığını kaydeden Celal Uzunkaya, ilde şehirlerarası trafik akışının olduğu 377 km'lik alanın polis sorumluluk bölgesinde olduğunu, merkez ve bağlı 18 ilçede normalin üzerinde araç yoğunluğu yaşanacağı planlanarak tedbirlerin buna göre alındığını söyledi. İl merkezinde 40 yaya, 13 motorize ve 5 şahin ekibi olmak üzere 90 personel, bölge güzergahında 12 resmi ve 7 sivil radar olmak üzere toplam 140 personelin görev yapacağı bildirilirken, merkezle beraber tüm ilçelerde asayiş, motorize ve trafik ekipleri dahil toplam bin 70 personelin 24 saat esasıyla görev başında olacağı açıklandı.

Celal Uzunkaya, yardımcıları Bahadır Bozkurt ve trafikten sorumlu müdür yardımcısı Yusuf Avan'ın da hazır bulunduğu basın toplantısında tüm Balıkesirlilerin bayramını ve yeni yılını kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title