Haberler

Bakan Sarı: Sur'da Kentsel Sit Alanı Çalışması Yapılacak (2)

Atlı KIZAĞA BİNDİ Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, cirit atlarına şeker yedirdi, bindiği atlı kızakla gezinti yaptı.

Atlı KIZAĞA BİNDİ

Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, cirit atlarına şeker yedirdi, bindiği atlı kızakla gezinti yaptı. Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinden sonra tarihi konutların restorasyon çalışmalarını inceleyen ve çevresindeki yerleşim alanları yıkıldıktan sonra gün yüzüne çıkarılan Erzurum Kalesi'ni gezen Bakan Sarı'yı burada atlı kızak sürprizi ile karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kaleye getirilen atlı kızağa, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte binen Bakan Sarı, kısa bir gezinti yaptı. Atlı kızağa binen Bakan ve yanındakiler düşmemesi için korumalar kızağın etrafında koştu. Kızak gezintisinden sonra merkez Aziziye İlçesi'ndeki Atık Su Arıtma Tesisinde giden Bakan Sarı, burada atlı ciritçiler tarafından karşılandı. Hemen atların yanına giden Bakan Fatma Güldemet Sarı onları sevip elleriyle şeker yedirdi. Bakan Sarı, Aziziye'deki kaplıcaları ve oteli gezerek ilçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan Bilgi aldı. Başkan Orhan, Bakın Sarı'ya şal hadiye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Güldemet Sarı Aziziye Erzurum Politika Güncel Haberler

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Ağrı'da üstsüz dolaşan kadın akıl hastanesine yatırıldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title