Haberler

Bakan Eroğlu'ndan Beşir Derneğine Ziyaret

Güncelleme:

Seçim çalışmaları için Ağrı'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu beraberindeki heyet ile Beşir Derneği'nin Türk Kızılay desteğiyle düzenlemiş olduğu "Bir Damla, Bin Umut" kan kampanyasını yerinde ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Ağrı Milletvekilleri Fatma Salman,M. Kerim Yıldız ve Ekrem Çelebi,Ağrı Müftüsü Şevket Dilmanç ve Semerakand Ağrı Başkanı Yüksel Kılıç Beşir Derneğinin organizasyonu ile Cumhuriyet Caddesine kurulan Kızılay tırını ziyaret ederek kampanya hakkında detaylı bilgiler alıp kampanyaya destek çıktıklarını belirttiler.

Beraberindeki heyet ile "Bir Damla, Bin Umut" kampanyasını yerinde ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Kadir Çelik karşılayarak kan kapmayası hakkında bilgilere vererek, Semerkand Dergisi ve Semerkand Yayınlarından Yöneticilere Altın Öğütler kitabını hediye etti. Hediyeyi kabul eden Bakan Eroğlu, Beşir Derneği'nin çalışmalarını takdir ederek, bu kampanya ülke genelinde çok faydalı olacağının altını söyledi.

Cumhuriyet Caddesinde 2 gün süren kan kampanyasına Ağrılılar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen bu kampanyada Ağrı Doğu Anadolu Bölgesinde Rekor kırarak 383 ünite kan bağasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Kızılay Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title