Haberler

Bakan Eker, Cizre'de Taziyeye Katıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne giderek Nakşibendi tarikatı lideri M.Ataullah Seyda'nın taziyesine katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne giderek Nakşibendi tarikatı lideri M. Ataullah Seyda'nın taziyesine katıldı. Çiçeklerle karşılanan Eker, çarşıda bulunanlarla Kürtçe konuşarak sohbet etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şınak'ın Cizre İlçesinde 3 gün önce vefat eden Nakşibendi tarikatı lideri M. Ataullah Seyda'nın taziyesine katılmak üzere Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne geldi. Bakan Eker ve beraberindeki Ak Parti milletvekillerinden oluşan heyeti Şırnak Valisi Hasan İpek karşıladı. Bakan Eker ve beraberindeki heyet daha sonra Şeyh Seyda Camii'ne giderek Nakşibendi lideri Ömer Faruk'a taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyareti ardından Cizre Çarşısı'na geçen Eker, burada bulnanlarla sohbet etti. Çiçeklerle karşılanan Eker vatandaşlarla Kürtçe konuşarak dertlerini dinledi. - Cizreşırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title