Haberler

Ayvalık'ın Değerleri Ve Lezzetleri, İstanbul'da Tanıtılacak

Güncelleme:

Balıkesir Valiliğince 11- 14 Eylül arasında İstanbul Feshane'de düzenlenecek olan tanıtım günlerinde Ayvalık'ın tarihi kültürel değerlerinin yanı sıra damak lezzetleri de tanıtılacak.


Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Feshane'de yapılacak olan tanıtım günlerinde Ayvalık'ı her yönüyle tanıtacaklarını söyledi.

Ayvalık'ın yemek ve kültürünün çok zengin olduğunu dile getiren Gençer; "Biz Ayvalık'ın tüm birimleri olarak Ayvalık'ın hem turizmini, zeytinini, zeytinyağını, Ayvalık kültürünü tanıtmak için ayın 11'inde Feshane'de olacağız. Buradan İstanbullulara sesleniyorum Balıkesir Tanıtım Günleri için 11 Eylül'de Feshane'de bekliyoruz. Ayvalık'ı özellikle tanımak isteyenler yada Ayvalık'a karşı özlemleri olanları yada Balıkesir'e özlemleri olanları mutlaka bekliyoruz. Ayvalık'ta deniz, doğa, kültür ve tarihinin yanı sıra çok zengin bir mutfak kültürü bulunuyor. Bunların tamamını 11- 14 İylül arasında Feshane'de anlatacağız, tanıcağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir İstanbul Ayvalık Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title