Haberler

Aydın, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, gazetecilerle bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, gazetecilerle bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aydın, kentte görev yapan basın mensuplarının 15 Temmuz darbe girişimi sonrası özveri ile çalıştığını söyledi.

15 Temmuz tarihinin Türkiye için kritik bir gün olduğunu aktaran Aydın, "26 gün demokrasi nöbeti tuttuk. Gerek yerel, gerek ulusal medyamız her gece özveriyle sabaha kadar nöbet tutarak, bu sürece katkı sunmuştur. İnşallah ülkemiz bu karanlık geceyi bir daha yaşamaz." dedi.

FETÖ soruşturması kapsamında belediyede çalışan bazı işçilerin de açığa alındığını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımızla uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Kendi kurumumuz içerisinde ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Her birimimiz kendi içerisinde bir komisyon oluşturdu. Ayrıca, ihbarlar doğrultusunda araştırmalar yapılıyor. Hazırlanan raporların değerlendirilmesi için de bir üst kurul oluşturuldu. Bu arkadaşlarımız raporları inceleyip süzgeçten geçiriyorlar. Biz, ilk etapta 4 arkadaşımızı geçici olarak açığa aldık. Belli somut verilere takılan arkadaşlarımızı açığa almak zorundaydık. Belediye bünyesindeki şirkette çalışan 5 arkadaşımızı da açığa aldık. Ama onun dışındaki arkadaşlarımızla ilgili soruşturma devam ediyor."

Aydın, daha sonra 2016 yılında yapılan ve önümüzdeki yıllarda yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title