Haberler

Aydın'daki Cinayetin Zanlısı Yakalandı (2)

Suçunu İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDIAydın'ın Köşk İlçesi'ndeki cinayetin ardından kaçan Hüsamettin Sarıbaş'ın Ödemiş'te bulunan sevgilisinin yanına gidebileceği ihtimali üzerine Ödemiş Jandarma Komutanlığı'na bilgi verildi.

Suçunu İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDI

Aydın'ın Köşk İlçesi'ndeki cinayetin ardından kaçan Hüsamettin Sarıbaş'ın Ödemiş'te bulunan sevgilisinin yanına gidebileceği ihtimali üzerine Ödemiş Jandarma Komutanlığı'na bilgi verildi. Polis ve jandarma ekiplerinin önlem aldığı yolda 15 kilometre yaya olarak giden Sarıbaş, Köşk'ün Karatepe Mahallesi yakınlarında yoldan geçen otomobillere otostop çektiği sırada yakalanarak gözaltına alındı. Sekiz ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen Sarıbaş'ın, sorgu esnasında akaryakıt istasyonundaki pompa görevlisi ile bir gün önce motosikletini yıkama meselesinden tartıştığı için pompalı tüfekle rastgele ateş açtığını söylediği öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sarıbaş tutuklandı.

Cem ULUCAN / AYDIN ( DHA )

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title