Haberler

Aydın: Aydın'da Yangın

Aydın'ın Köşk İlçesi'ne Bağlı Ilıdağ Köyü'nde Meydana Gelen Yangında Bir Ev Tamamen Yandı. Sokakların Dar Olması Nedeniyle İtfaiye Hortumunun Yangın Yerine Ulaşamadığı Yangın, Köylülerin Çabası Sonucu Çevredeki Diğer Evlere Sıçramadan Söndürüldü.

Aydın'ın Köşk İlçesi'ne bağlı Ilıdağ Köyü'nde meydana gelen yangında bir ev tamamen yandı. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye hortumunun yangın yerine ulaşamadığı yangın, köylülerin çabası sonucu çevredeki diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Olay, akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy sakinlerinden Mehmet Yaşar'a ait aniden yanmaya başladı. Evin ahşap olması sebebiyle kısa sürede alevler tüm binayı sardı. Yangında ev tamamen yanarken, evden hiçbir şeyin de kurtarılamadığı bildirildi. Bu arada ev sahibi Mehmet Yaşar'ın zeytin toplamak için bahçeye gittiği öğrenilirken, yangında ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.

Olaydan sonra Köşk Kaymakamı İsmail Soykan köye gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Soykan, olayı haber alır almaz Köşk ve Aydın Belediyesi'ne ait itfaiyelere haber verdiklerini ancak yangın yerine araç ve itfaiye hortumunun ulaşamaması sonucu müdahale edilemediğini kaydetti.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve yangının çıkış sebebinin araştırıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title