Haberler

Avustralya'da 18 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Cleo bulundu

Güncelleme:

Cleo Smith, ailesinin kamp yaptığı Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde 16 Ekim'de gece saatlerinde kayboldu.

Cleo Smith, ailesinin kamp yaptığı Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde 16 Ekim'de gece saatlerinde kayboldu. Cleo, 18 gün sonra Batı Avustralya Polisi tarafından, kaybolduğu yerin kuzeyindeki Carnarvon kasabasındaki bir evde bulundu.

Olay, 16 Ekim'de, Batı Avustralya eyaletindeki Quobba Blow Holes bölgesinde meydana geldi. Cleo Smith adındaki 4 yaşındaki kız çocuğu, ailesi kamp yaptığı sırada, gece saatlerinde kayboldu. Dünya gündeminde geniş yer bulan Cleo için arama çalışmaları başlatıldı. Kayboluşundan 18 gün sonra Cleo, Batı Avustralya Polisi tarafından Carnarvon kasabasındaki bir evde bulundu. Olaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığı ve dedektifler tarafından sorgulandığı bilgisi paylaşıldı. Komiser Yardımcısı Col Blanch, Cleo'nun bulunmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Bir polis ekipleri, saat 1 sularında Carnarvon'da kilitli bir eve girdi. Odalardan birinde küçük Cleo'yu buldular. Polislerden biri onu kucağına aldı ve 'Adın ne" diye sordu. Cleo ise 'Benim adım Cleo' yanıtını verdi. Cleo, kısa bir süre sonra anne ve babasına kavuştu. Hepimizin umduğu ve dua ettiği sonuç buydu. Cleo'nun ailesine, Batı Avustralya toplumuna ve birçok gönüllüye teşekkür etmek istiyorum? dedi.

BAŞBAKAN MORRISON: DUALARIMIZ KABUL OLDU

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ne kadar güzel ve rahatlatıcı bir haber. Dualarımız kabul oldu. Cleo'yu aramaya katılan ve ailesini destekleyen Batı Avustralya Polis memurlarına teşekkür ederiz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title