Haberler

Atso'ya Ziyaret

Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti.

Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti.

Nizam ile beraberindekileri kabul eden Çetin, Türk Kızılay'ının özellikle kan bağışı konusunda önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Kan anonslarını duyunca hemen hastaneye koştuklarını ifade eden Çetin, "Türk halkı bu konuda çok hassas. Türk Kızılay'ı bizim çok önemli kurumlarımızdan biri. Geçtiğimiz yıllarda Oda çalışanlarımız ve üyelerimizle kan bağışı kampanyası başta olmak üzere çeşitli konularda beraber olduk. İşbirliği içinde olmaktan her zaman büyük mutluluk duyuyoruz." ifadesini kullandı.

Çetin, aynı hassasiyetin "İlk yardım eğitimi" konusunda da gösterilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'de bu konuda bilinç eksikliği olduğunu kaydetti.

Türk Kızılay'ının çalışmaları hakkında bilgi veren Nizam da ATSO'nun her zaman Türk Kızılay'ının yanında olduğunu anlattı.

Türk Kızılay'ının Antalya'da bir ilk yardım merkezi bulunduğuna değinen Nizam, ilk yardım konusunda eğitim çalışmaları yapıldığını, talep edilmesi halinde her türlü desteğin ve eğitimin verildiğini vurguladı.

Ziyarette, ATSO Meclis üyeleri ve çalışanlarına yönelik ortak bir ilk yardım eğitimi düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Antalya Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title